Hogyha egész nap csak annyit 'eszem', hogyha megézehezek, kielégitem a barátom, és lenyelem a spermáját, attól le tudok fogyni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 16:13
2/12 anonim válasza:
Attól éhen is tudsz halni, drágám. De szerintem ez egy troll kérdés.
3/12 anonim válasza:
Az nem releváns tápanyag bevitel, még teljesen éhezésnek számít.
4/12 anonim válasza:
Igen le tudsz,de egészítsd ki ló,kutya,és bálna spermával.
5/12 anonim válasza:
Látom,szopni már tudsz,annyi eszed már van, de agyilag elég "zokni" vagy!
6/12 anonim válasza:
Érdekes ötlet...! Én nem ítélném el elsőre. Szerintem nem sokan próbálták ezt ki, még be is válhat. Ki tudja, milyen hatással van a sperma hosszabb távon egy női szervezetre.
Ha kész vagy, tedd közzé az eredményeket.
7/12 anonim válasza:
A sperma a férfi testből származó esszencia, a erős jang természetű anyag, természetesen a női testre jó hatással van /és fordítva is igaz, a férfiaknak is egészséges a hüvelynedv.
De ez még mindig éhezés..
8/12 Flash! válasza:
Inkább beszéld le egy vagon színesbőrű afrikai őslakossal.
Hozzádobsz egy banánt és mehet a turmixgépbe...
9/12 anonim válasza:
Örülök, hogy ez a legnagyobb problémád az életedben.Inkább menj el futni.
10/12 Kálmix válasza:
Szerintem ez nagyon hülye ötlet. Több mint valószínű, hogy pár hét után kórházba kerülsz. A sperma lenyelése ugyan izgalmasan hangzik, de semmit sem tud vele kezdeni a gyomor. Tápanyagot nem nyerhetsz belőle! Nem egy olyan hír volt az elmúlt években, hogy azért kellett kimosni egy nő gyomrát, mert túl sok ondót nyelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!