Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » El szeretnék jutni Narniába,...

El szeretnék jutni Narniába, valaki segítene? Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék eljutni Narniába. Úgy érzem ez az életem egy óriási Mátrix ami minden mindíg ugyanaz. Hol kezdjem. Mit csinaljak...kerlek ne nézzetek hülyének, és ne savazzatok? Köszönöm

2020. ápr. 18. 13:16
 1/4 anonim válasza:
100%
Aslan egyértelműen többször is elmondja A varázsló unokaöccsében és a Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című kötetekben, hogy Narniát nem találhatod meg, ha keresed. Csak akaratlanul, véletlenül juthatsz oda, szánt szándékkal lehetetlen.
2020. ápr. 18. 13:20
 2/4 anonim válasza:
29%
De ha egyszer az vagy :D
2020. ápr. 18. 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló nagyon köszönöm igaz ezt én is olvastam, csak olyan szar ez az egész...de aranyos vagy a másodiknak meg azt üzenném hogy igazad van, mindenki hülye egy kicsit a maga módján. Van aki nagyon...
2020. ápr. 18. 13:26
 4/4 anonim válasza:
100%
Nekem is ez az álmom :D
2020. ápr. 20. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!