Ki vagyok Te? Mit árulsz el magadról?
Figyelt kérdés
Nagyon jó ez a gyakorikérdések oldal, csak hát ugye mint minden netes oldal, kissé személytelen. Föltesszük életünk sorsdöntő kérdéseit egymásnak, de nem tudhatjuk, ki (vagy kik) a mi jótevőnk (jótevőink). Mit árulsz el magadról? (Akkor is, ha épp nem a jótevőm vagy...) Írj bármit, ami személyes. Pl. Malvin vagyok Jászkarajenőről, és épp zsákbamacskát árulok. Vagy pl. Ödön vagyok Leányfaluról,99 éves, és csalom a szeretőmet. Írd, amit fontosnak tartasz magadról. Akár komolyat is! Köszi.2010. júl. 23. 22:15
31/42 anonim válasza:
Hello mindenkinek Zsuzsa vagyok, és jelenleg reménytelenül szerelmes...
33/42 A kérdező kommentje:
No de fiatalok! Ne itt anyázzatok! :)
2010. júl. 27. 20:29
34/42 anonim válasza:
általában mindenkinek rékuci vagyok, és beleszerettem az egyetlen olyan emberbe, akibe nem akartam, és akibe nem kellett volna. közben valaki más is van az életemben, akit a legjobb barátomnak tartok, de neki én többet jelentek. napi szinten háromszor mondom neki, hogy most kinyírlak, ő naponta 5x leidiótáz, a maradék időben pedig röhögve, egymást ölelgetve fekszünk valaki más ágyán. azt hiszem, két percen belül öngyilkos leszek.
35/42 A kérdező kommentje:
Azt ne!!! Inkább írj tovább...
2010. júl. 27. 20:59
36/42 Stallone_Cobra válasza:
Én vagyok a sexisten!!! :)
37/42 anonim válasza:
Szép napot! Babi néni vörös szőrű szerencsehozó macskája vagyok!
Magamról annyit hogy jelenleg Babi néninél lakom kedvencem a hal és a bauxitfőzelék amiből sose kaphatok molst éltem le 3. életemet a kilencből úgyhogy most 4. életembe vagyok .
És ha megkérdik babi nénit hogy "Magáé a macska akkor azt válaszolom hogy: "Hát kié vónék" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!