Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki vagyok Te? Mit árulsz el...

Ki vagyok Te? Mit árulsz el magadról?

Figyelt kérdés
Nagyon jó ez a gyakorikérdések oldal, csak hát ugye mint minden netes oldal, kissé személytelen. Föltesszük életünk sorsdöntő kérdéseit egymásnak, de nem tudhatjuk, ki (vagy kik) a mi jótevőnk (jótevőink). Mit árulsz el magadról? (Akkor is, ha épp nem a jótevőm vagy...) Írj bármit, ami személyes. Pl. Malvin vagyok Jászkarajenőről, és épp zsákbamacskát árulok. Vagy pl. Ödön vagyok Leányfaluról,99 éves, és csalom a szeretőmet. Írd, amit fontosnak tartasz magadról. Akár komolyat is! Köszi.
2010. júl. 23. 22:15
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Gina vagyok négy legjobb barátnőm van mindenki k*rvának tart minket a suliban mert a fiúkkal többet vagyunk mint az unalmas lányokkal.

Az osztálytársaim elég gyerekesek még. De hál' istennek olyanokkal tölthetem az időmet akik nem untatnak.^^

2010. júl. 26. 21:05
 22/42 anonim ***** válasza:
35%
Gina te jónagy r.i.b.a.n.c. lehetsz :)
2010. júl. 26. 21:31
 23/42 anonim ***** válasza:
52%
Én vagyok... már 2 hónapja nem szexelünk, mert a fogamzásgátlóm kinyírta a libidómat... aggódom emiatt, meg amiatt is, hogy nem cserélik vissza a boltban életem legdrágább melltartóját...
2010. júl. 26. 21:40
 24/42 anonim ***** válasza:
Kata vagyok, itthonról.Ennyi éves vagyok.És szeretek netezni.És van barátom 2hete :)
2010. júl. 26. 23:29
 25/42 anonim válasza:

Zoé vagyok 18 éves,Szolnokról

Szeretek netezni és imádom a focit :D

Van pasim már majdnem egy éve :DÉs nagyon szeretem

Van két tesóm .

Van egy fekete cicám akit Lucifernek hívnak .. Tudjátok mint az örödögöt ^^ xĐ

Ennyih ..

2010. júl. 27. 10:19
 26/42 anonim ***** válasza:

Enikő vagyok Bépé környékéről, és épp az élet egyik nagy kérdésén tanakodom: milyen színűre fessem a körmöm? oO

Tud valaki segíteni? :'D

2010. júl. 27. 11:16
 27/42 anonim ***** válasza:
Henrik vagyok,Szlovákiából,imádom a mobiltelefonokat,és tech geek mániás vagyok.15/F .
2010. júl. 27. 13:50
 28/42 anonim ***** válasza:
enikő:hullakék?:d
2010. júl. 27. 13:58
 29/42 anonim ***** válasza:

Anna vagyok,de általában mindenki Kannának hív.(megszoktam...)

15 éves vagyok jun 30-án születtem.

az ovodai szerelmem felvett msn-re megbeszéltem vele egy találkozót,és ismét összejöttünk Oo...szerintem ez elég bizarr...2ésfélhónap mulva szakitottunk mert kiderült hogy egy bunkó paraszt.

rá egy hónapra összejöttem egy másik fiúval vele azóta is együtt vagyok (több mint 3 hónapja...)

A kisöcsém jun 16-án született meg.

Félek,hogy a 15 év korkülönbség miatt nem igazán fog érződni ez a testvér kapcsolat.Ugye mikor én leszek 30 ő lesz 15 O,o...de én nagyon szeretem...

most készülök középiskolába,felvettek egy tökjó gimnáziumba...a barátom és az egyik barátnőm is oda fog járni (: (ez egy kicsit megkönnyíti majd az ismerkedést)

Nem tudom mi leszek ha nagy leszek.Félek hogy ezt sosem tudom majd igazán eldönteni,és csak sodródok az árral...szeretnék jó állást,jó fizetést,családot,barátokat,szerelmet,de tudom hogy nehéz lesz elérnem hogy mindez sikerüljön.

Ma anyukám megkérdezte hogy szűz vagyok e még...azt hazudtam hogy igen...mostmár bánom,tudom,meg kellett volna mondanom,így most arra készülök,hogy leülök és elmondok mindent.

Egész hajnalban hiperaktiv voltam,nem bírtam elaludni,csak 4körül sikerült...12:15-kor sikerült kimásznom az ágybol.

10 perce kiöntöttem a számítógépasztalra a vizet,most azt törölgetem.

ha kiváncsi vagy még valamire,szólj : D

2010. júl. 27. 14:56
 30/42 anonim ***** válasza:
Helló, Kriszti vagyok és ferde a lábamon a nagyujjam :P
2010. júl. 27. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!