Ki vagyok Te? Mit árulsz el magadról?
15...éves vagyok...lány......buda..pesten.....élek....szeretek......
sétálni.....szeretem a......macskákat....és.....a kutyákat....a lovakat.....a cápákat.....a.....nyuszikat.....és.....az óriás....robotokat....egészsé.....gesen....élek.....nem eszek....mekit.....cukrot....és...tart.....ósító szereket....bírom.....a.....focit ésa....pankr....ációt....decsa....k.....nézni.....sokat........gondolkodom....nemtom....mi....leszek.....ha nagy.....leszek.....vanegy....delfinpiros....krokis.....mamuszom....egy....csimpánzfehér..............kutyám.....
és.......egy.....hófekete......macskám...és......ha......
álmos....vagyok....akkor.....minden....szavam....
után......kihagyok......pár..........másodpercet.....
Zergének hív mindenki és 15 éves fiu vagyok.
Nem félek a szégyentől nem félek az emberektől és nincsenek titkaim ha akarsz valamit tudni kérdezz és elmondom.:D
Ö de ha lehet úgy kérdezz hogy én is tudjak róla....XD
Hello!
Én mindig annyit árulok el magamról, ami szükséges ahhoz, hogy a kérdésre adott válaszaim vagy állásfoglalásaim még megérthetőbbek legyenek.
Amiket eddig leírtam magamról a gyakorikerdesek.hu weblapon: 38 éves férfi vagyok, Bp közelében, kertes házban lakom, szeretem a sportkocsikat, örök gyerek vagyok, heteró, élettársi kapcsolatban és 43-mas a lábam. Kifejezetten a vidám és életigenlő dolgok vonzanak, nem szeretek negatív gondolatokkal foglalkozni.
Major Réka vagyok Major és most szomorú vagyok de nagyon boldog is, és kicsit félek, és nagyon hiányzik egy személy <3 12 vagyok és szeretek mindent és mindenkit :) a rákos nagypapámnak megígértem hogy állatorvos leszek és beis tartom. Sok barátom van, mostmár, eddig szörnyű volt az egész suli nekem, mert egy rossz barátságban voltam : /
By:
Major
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!