Mesélsz valami vicceset ami veled vagy ismerősöddel megtörtént?
egy hete egy lovas rendezvényen voltunk! irtó hőség volt! a férjem vett magának egy dobozos sört! pár perccel később mondta h fogjam már meg egy kicsit! én meg gondoltam, h kihasználom már ha egy jó hideg doboz van nálam, a nyakamhoz teszem, ájj, de jó lesz....
így is tettem, oldalra fordítottam,csak azt nem figyeltem h fel volt már bontva, így kb 1,5 dl jéghideg sör a hátamon landolt! biztos látták egy páran! gondolták micsoda nő, a forróságban hideg sörrel locsolgatja magát....kb. 800 ember előtt
Osztálykiránduláson nagy erőkkel, konzervbontóval próbáltam kinyitni egy konzervet. Láttam, hogy az osztálytársaim nagyon röhögnek, nézek- ezeknek mi baja? Amikor némi küszködés után felbontottam a dobozt, akkor mutatták, hogy az alsó felén ott van a karikás bontója...
Na igy születnek a szőke nős viccek, ugyanis én is szőke vagyok...
van másik sztorim is:D
Van egy Kutyám 6 éves Puli NAgyon szeretem:) olyan kis édes
és van kint a kertben egy fa, amihez nem látnak oda a szomszédok, így ha valaknek kint van dolga, és már nem érne fel a lépcsőn a WC-re, és a fánál könnyít magán, a Kutya odamey(Pami) Odamegy bárkihez, kivéve hozzám és Ő is elkezd pisilni, csak ő nem a fára hanem arra aki könyít magán:D néhanapján lepisil pár lábat a fánál, de ő így tökéletes :P tanít minket hogy tartsuk vissza és menjünk fel :D
xD jók jöhetnek még:D
utolsó akkor ne írj-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!