Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mesélsz valami vicceset ami...

Mesélsz valami vicceset ami veled vagy ismerősöddel megtörtént?

Figyelt kérdés
:D
2010. júl. 23. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem volt rajtam szemüveg, ki akartam jutni egy irodaépületből, de nem találtam a kivezető utat. Aztán hirtelen felderültem, mert láttam az ajtót, nagy vígan megindultam, és belegyalogoltam az üvegbe (üvegfal). És látták...
2010. júl. 23. 16:04
 2/11 A kérdező kommentje:
az komolyxD
2010. júl. 23. 16:15
 3/11 anonim válasza:
41%

egy hete egy lovas rendezvényen voltunk! irtó hőség volt! a férjem vett magának egy dobozos sört! pár perccel később mondta h fogjam már meg egy kicsit! én meg gondoltam, h kihasználom már ha egy jó hideg doboz van nálam, a nyakamhoz teszem, ájj, de jó lesz....

így is tettem, oldalra fordítottam,csak azt nem figyeltem h fel volt már bontva, így kb 1,5 dl jéghideg sör a hátamon landolt! biztos látták egy páran! gondolták micsoda nő, a forróságban hideg sörrel locsolgatja magát....kb. 800 ember előtt

2010. júl. 23. 16:20
 4/11 A kérdező kommentje:
:D:Dde legalább már lehűtött valamennyire:P:D köszi
2010. júl. 23. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Osztálykiránduláson nagy erőkkel, konzervbontóval próbáltam kinyitni egy konzervet. Láttam, hogy az osztálytársaim nagyon röhögnek, nézek- ezeknek mi baja? Amikor némi küszködés után felbontottam a dobozt, akkor mutatták, hogy az alsó felén ott van a karikás bontója...

Na igy születnek a szőke nős viccek, ugyanis én is szőke vagyok...

2010. júl. 23. 16:49
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
Barátnőm nálam aludt, volt 1 Horrorfilm a TV-be eggyüt megnéztük, Ugye Lányok:D félnek így átölelt meg stb, Visszaöleltem hogy megnyugtassam :) 10-20 perc múlva elaludtam és reggel mire felkeltem 1 nagypárnát öleltem, és azt mondta barátnőm hogy egész éjjel bókoltam meg puszilgattam a párnát :D így legalább tudja hogy szeretem :P
2010. júl. 23. 17:36
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

van másik sztorim is:D

Van egy Kutyám 6 éves Puli NAgyon szeretem:) olyan kis édes

és van kint a kertben egy fa, amihez nem látnak oda a szomszédok, így ha valaknek kint van dolga, és már nem érne fel a lépcsőn a WC-re, és a fánál könnyít magán, a Kutya odamey(Pami) Odamegy bárkihez, kivéve hozzám és Ő is elkezd pisilni, csak ő nem a fára hanem arra aki könyít magán:D néhanapján lepisil pár lábat a fánál, de ő így tökéletes :P tanít minket hogy tartsuk vissza és menjünk fel :D

2010. júl. 23. 17:40
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem mesélek.
2010. júl. 23. 23:34
 9/11 A kérdező kommentje:

xD jók jöhetnek még:D

utolsó akkor ne írj-.-

2010. júl. 24. 02:15
 10/11 anonim ***** válasza:
pécsett árkádban fagyiztunk, és megettük az összes fagyinkat és elindultunk. barátnőm ment elöl én meg hátul, és a fagyizó egy kis teraszra nyílik és üvegajtós, na az most ki volt nyitva. Barátnőm ment elöl én utána, és tökre elbambultam valamin, már nem tom min, és azt néztem hogy a barátnőm mit kerül ki? és ha nem kerüli ki az üvegajtót akkor én simán nekimegyek és széttöröm az egészet....jó volt...XD
2010. júl. 24. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!