Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek az alábbiak közül...

Szerintetek az alábbiak közül melyik a tökéletes helyszín az 1. randira?

Figyelt kérdés

Spar

Interspar

Tesco

Nagy Tesco

Lidl

Aldi

Auchan

Praktiker

2019. nov. 15. 18:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kínai ruhaboltban.
2019. nov. 17. 23:55
 12/19 Wadmalac ***** válasza:

Komoly romantikus randi, vagy olyan alkalmi tinderes pityputy? Mert ha az utóbbi, akkor IKEA.

Ott van ágy vagy szekrény is, ízlés szerint.

2019. nov. 19. 14:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Ikea sajnos nem játszik, az itt nincsen.
2019. nov. 19. 16:03
 14/19 anonim ***** válasza:
De szerencsés az az ember, aki eme csodás helyeket láthatja...
2020. júl. 1. 14:14
 15/19 anonim válasza:
Egyik sem. Áruházban randizni kiábrándító.
2020. júl. 23. 19:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Biztos kelenföldre vinném inkább a pékség melletti kocsmába. Legyünk már urak!
2020. júl. 24. 23:27
 17/19 anonim ***** válasza:

15/16 anonim válasza:

NEM! Tálalás kérdése. Volt olyan randim, ami olyan volt, hogy mondtam a lánynak, hogy nekem kabátot kell vennem, csatlakozik-e. Csatlakozott. Elvoltunk. És spóroltam 1 napot.

2020. júl. 24. 23:28
 18/19 anonim válasza:

Oké, meghívni valakit vásárolni, hogy kísérjen el, ha már úgyis mész, megint más. Bár az sem a legideálisabb, szerintem ELSŐ-re, de megteszi. De az, hogy kifejezetten oda szervezzük, mint helyszínt...bocs, de nem. A véleményünket kérdezték, hát elmondom. Főleg, egy olyan szép városban, mint Budapest, ahol ezer meg kismillió romantikus, fantáziadús, kreatív, érdekes, izgalmas helyszín van.

Oké, tudom, hogy egyre kevésbé romantikusak az emberek, és a fiatalok már csak le akarnak zavarni randikat, meg tinderezés van, meg stb. Mondjuk nekem ez is furcsa, mert én ha belezúgtam valakibe vagy csak tetszett, és soha nem akartam spórolni a találkozásunkkal, mert lezavarni a kellemetlen dolgokat szoktam, nem az első randit. De jó, nem vagyunk egyformák

2020. júl. 25. 00:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Amúgy nem rossz. Mivel nem szeretek vásárolni, így ott kijön a valódi énem, nem zsákbamacska a dolog. :D

Amúgy a default a vár alatti barlang kórház volt aktív éveim alatt. Meglepő módon szerették. A közlekedési múzeum lett volna a favorit, de azt valamiért nem szerették, illetve azt hitték, hogy viccelek mikor mondtam, hogy oda megyünk. :D

Most megúszták, mert felújítás alatt van. :)

2020. júl. 25. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!