Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabadtéri programon lányok hogy oldjátok meg, ha mosdóba kell menni?
Figyelt kérdés
Szeretem nyáron a Duna partra/parkba stb kiülős programokat de sokszor az visszatart, hogy a legtöbb helyen nincs mosdó. Haverokkal még csak csak, de pl randin ez kifejezetten kínos és a lányoknak nehezebb is a dolguk ilyen szempontból, plusz gyakrabban is kell általában mint a pasiknak. A bokorba járásból meg azt hiszem már kinőttem, meg elég trének is tartom, hogy pl a rakparton két derékig érő, igen ritkás bozót között autók reflektorában végezzem a dolgom. Ki hogy szokta, ha szokott ilyen programokat szervezni?2019. szept. 4. 08:48
1/4 anonim válasza:
Sosem csináltam ebből gondot: ha kell, akkor kell. És a fűben még mindig higiénikusabb, mint egy retkes mobilvécében.
(N)
2/4 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, de én mindig körbe térképezem a terepet, hogy van e wc. Ha semmi sincs nem megyek olyan helyre
3/4 anonim válasza:
Olyan helyre megyünk általában, ahol 10 perc sétán belül van mosdó, akár nyilvános, akár egy kocsma vagy kávézó. Egyébként még iszogatáskor is bőven elég 2 óránként mennem.
4/4 anonim válasza:
Engem pl anyukám megtanitott gyerekként, hogy indulás előtt menjek el pisilni akkor is, ha nem kell, így út közben nem lesz gond.
Ez a módszer 30 évesen is működik. ;)
3-4 órát ki lehet bírni pisilés nélkül, ha meg érzem, hogy kell, akkor szólok, hogy sétáljunk egyet, és majd lesz valahol. Felnőtt nőként ez nem kéne gondot okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!