Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Régi sparheltokon hol van az...

Régi sparheltokon hol van az elektromos kapcsoló?

Figyelt kérdés

Egy idős rokonom házában vagyok egyedül pár napra és már megörülök, olyan bonyolult itt mindennek a használata. Tüzhely van de valami fiokos fajta (van kéménye !) Nekem indukcios van otthon meg elötte elektromos gáztüzhely volt mindig és ezzt most sehogy sem értem mert nem lehet bekapcsolni. Meg a vasalo. Nincs rajta a nyílás hogy hol kell beletölteni a vizet. Szarvas, ilyenröl még nem is hallottam. Olyan létezhet, hogy vizbe kell meriteni? Tv van, valami faburkolatos, de tuti eldugta az öreglány a távkapcsot és nem jön be csak egy csatorna az is szar. Wifit se találom.

Mit csinájak? Még három napig kéne öriznem a házát de már elegem van.

2019. okt. 20. 08:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom fa tüzelésü.
2019. okt. 20. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha sparhelt, akkor az fatüzeléses. De ha gázos, akkor sincs rajta villanykapcsoló. Régi vasalók nem gőzölősek, tehát nem is lehet bele vizet tölteni.
2019. okt. 20. 08:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de itt nincs se gáz se fa.
2019. okt. 20. 08:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
fake
2019. okt. 20. 09:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
és van egy csomó tablet a polcon, de nem lehet bekapcsolni, csak lapozni, mint a LIDL reklámújságot
2019. okt. 20. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kamuuu.
2019. okt. 20. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyisd meg a gázt,aztán gyújts rá egy cigire,megérdemled.
2019. okt. 20. 09:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu. Van egy orányi sétára kb egy tesco oda járok netezni meg addig is komfortosabb helyen vagyok : /
2019. okt. 20. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Az igen.

A tesco a legjobb bolt, vegyél egy kis kókuszreszeléket meg langymeleg kólát és ne törőgy a sparhetal.

Nyomja meg a piros gombot és nyugodjon békében.

2019. okt. 20. 10:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Jószágoknak enni adtál-e? Csaxólok.
2019. okt. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!