Szóltál tegnap attilának, hogy hozza el a könyveket?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 18:45
1/13 anonim válasza:
Igen, miért, még nem érkezett meg velük? :S Akkor lehet, hogy megtartotta magának, és mind feldugta a seggébe.:S
2/13 anonim válasza:
De már elhozta!!!
Nem hiányzik a kisablakod üvege??
3/13 anonim válasza:
atillának hiába szólsz mindent elfelejt
5/13 anonim válasza:
anyádnak szóltam azt mondta hogy átadja majd neki
6/13 anonim válasza:
Nem Zoli szólt nekem hogy szóljak neked hogy szólj Istvánnak hogy szóljon Anitának hogy kérdezze meg Andit hogy Attila elhozta-e mert Kriszti azt mondta hogy Feri azt mondta hogy Jani azt mondta hogy neki mondta a Józsi hogy Attilának kell hozni
7/13 anonim válasza:
Elöbb érkezett meg az egyik könyvem. Lehet Attila oda adta Zolinak a másik kettőt... vagy bebúrták.. Nemtudom.. De majd szólok azért Anitának, hogy szóljon Dezsőnek hogy Dezső hozza el a könyveket, de sürgösen, mert kölcsön kell adnom Matyinak az unokatestvérének, Bevíz Eleknek.
8/13 anonim válasza:
dehogy sztam nekii.tuti el felejtenénéé...sztam Katinak h vigye el a dvdt(ne olvassá máá)
9/13 anonim válasza:
B@zmeg elfelejtettem!!xP majd ha lesz pénz a talómon szólok neki ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!