Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért kakilunk?

Miért kakilunk?

Figyelt kérdés

2019. szept. 1. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Ami felül nem megy, alul távozik.
2019. szept. 1. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Mert ha nem akkor, szét durrannak a beleid.

Holnap Isi.

2019. szept. 1. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Mert élvezetes. Én azért. :) De, hogy például te miért, azt neked kell felderítened. :) :D :D (Csak viccelek:) De benne is van a szópan:) Be kapod, és ki megy:):))
2019. szept. 1. 22:49
 4/5 Wadmalac ***** válasza:
100%
Próbáld csak meg visszatartani, majd megjön a nagybetűs válasz.
2019. szept. 2. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
94%
Én 1x gyerekkoromban nem akartam kakilni. Visszatartottam. Heteken át. A dolog odáig fajult, hogy éjjel bitang erős hasfájásra ébredtem. Aztán hirtelen kihánytam a kakit. Azonnal bevittek kórházba. A dagadt nővér feldugott durván egy slagot a seggembe. Odament egy kapcsolóhoz, elkezdte pumpálni, folyt a segglukamtól fölfele a beleimben a víz. Erre odafordultam a dagihoz és bosszúból a kínzásért iszonyatos erővel telibe okádtam őt is, a hordágyat is, mindent. Üvöltve teleokádtam az egész termet. Annyit hánytam, hogy nagyon. Aztán rácsatlakoztattak a seggemmel egy adapterre, amit bilinek hívnak. Elkezdett folyni a híg kaki belőlem. a bili nem volt elég, kicsordult és eláztatta az egész termett, minden úszott a híg kakilében. Hoztak egy másikat, azt is csordultig telekakileveztem. Annyi kaki és hányás még az életbe nem jött ki belőlem újra, mindig jó emlék az egész sztori.
2019. szept. 2. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!