Miért kakilunk?
Figyelt kérdés
2019. szept. 1. 19:59
1/5 anonim válasza:
Ami felül nem megy, alul távozik.
2/5 anonim válasza:
Mert ha nem akkor, szét durrannak a beleid.
Holnap Isi.
3/5 anonim válasza:
Mert élvezetes. Én azért. :) De, hogy például te miért, azt neked kell felderítened. :) :D :D (Csak viccelek:) De benne is van a szópan:) Be kapod, és ki megy:):))
4/5 Wadmalac válasza:
Próbáld csak meg visszatartani, majd megjön a nagybetűs válasz.
5/5 anonim válasza:
Én 1x gyerekkoromban nem akartam kakilni. Visszatartottam. Heteken át. A dolog odáig fajult, hogy éjjel bitang erős hasfájásra ébredtem. Aztán hirtelen kihánytam a kakit. Azonnal bevittek kórházba. A dagadt nővér feldugott durván egy slagot a seggembe. Odament egy kapcsolóhoz, elkezdte pumpálni, folyt a segglukamtól fölfele a beleimben a víz. Erre odafordultam a dagihoz és bosszúból a kínzásért iszonyatos erővel telibe okádtam őt is, a hordágyat is, mindent. Üvöltve teleokádtam az egész termet. Annyit hánytam, hogy nagyon. Aztán rácsatlakoztattak a seggemmel egy adapterre, amit bilinek hívnak. Elkezdett folyni a híg kaki belőlem. a bili nem volt elég, kicsordult és eláztatta az egész termett, minden úszott a híg kakilében. Hoztak egy másikat, azt is csordultig telekakileveztem. Annyi kaki és hányás még az életbe nem jött ki belőlem újra, mindig jó emlék az egész sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!