Mi a jobb a szervezetnek? Ha naponta sokszor pisilünk/kakilunk vagy ha keveset?
Mikor kövér voltam folyton lágyat vagy normálisat kakiltam, napi 1-2x, de akkor tekintélyes adagot. Aztán életmódot váltottam és nem csak kizártam a gyors kajákat, zsíros dolgokat és hizlaló cuccokat, de konkrétan egészséges, száraz húsokat, zöldségeket és gyümiket ettem folyton, na meg mozogtam. Úgy beindult az anyagcserém.. Fél óránként jártam pisilni, napi 5-6x kakiltam és először az új ételek miatt eléggé lágyat, ezért meg is ijedtem, hogy nem kaptam e valami bélfertőzést, persze ez később abbamaradt és normális lett a székletem.
Viszont sok idő elteltével még tartom az étrendet (néha egy kis csokival bűnözök..), mozgok napi 1-2 órát és még mindig sokat pisilek és kakilok. Ez normális? Jó ez a szervezetemnek?? Tudom, hogy a pisilés attól függ, mennyit iszok és logikus, hogy a sok mozgás miatt sokat, de a kakilás? Az nem túl sok? Nem eszek sokat, napi 1500-2000 kcal körül mozog az étrendem (nem számolom a kalóriákat, amíg nem hízok vissza, nem érdekel) és elvileg egy normális ember napi 1-2 x kakil. már normális az állaga, azzal semmi gond. szerintetek? esetleg a sok nyers rost miatt lehet?
válaszokat köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!