Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Okozhat bajt az ha 2-3 napig...

Okozhat bajt az ha 2-3 napig nem kakilunk?

Figyelt kérdés

Mert amikor a barátomnál vagyok hétvégén, nemtudok ott kakilni.!!!!!

másnál nem nagyon megy!!

meg tök félek büdös és kb kiirtom a családot vagy nemtudom :S

vagy h közben pukizok 1 nagyot és mindenki halja.

válaszoljatok.köszie.

2010. febr. 13. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:

2 év alatt nálam ugyenebből az okból kifolyólag nem okozott gondot.

Nálam is ugyanez a helyzet, már minden bajom van hétvégén, de akkor sem merek elmenni a barátomnál...

Állítólag nem tesz jót, mert okozhat mondjuk bélcsavarodást, főleg, ha a sok gáz felhalmozódik, na mert ugye a puki is tabu ilyenkor...

2010. febr. 13. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
2-3 nap talán még nem.
2010. febr. 13. 20:08
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi (:
2010. febr. 13. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Alapesetben biztos, hogy semmit. Úgy értem, hogy egyesek szerint akár vért izzadva is szükséges minden reggel produkálni, azért mert csak. Szerintem ez hülyeség, ha nem kell, hát nem kell.

Más kérdés, ha már szombat reggel is kéne, de te még 2 napig érleled, na az nem egy jó dolog biztosan.

2010. febr. 13. 21:53
 5/6 A kérdező kommentje:
hát nem jó dolog, nem náluk nem tudok/nem merek... :S
2010. febr. 13. 21:54
 6/6 anonim válasza:
Eleinte én is így voltam ezzel.És ez oda vissza működött szóval én se náluk és ő se nállunk..de az idő mindent megold. Majd ha jobban bratyiba leszel a családdal már nem fogod cikinek érezni a dolgot mert rájösz, hogy senki se "kakil" rózsíllatút és ez alap szükséglethez tartozik
2010. márc. 26. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!