Ha egy gamercsaj és egy plázacicababa összeverekednének, szerintetek melyikük kerülne ki győztesként a bunyóból és miért?
#2:
A plázacicák a kezükön hordják a cipőjüket? Nem is tudtam. 😁
#3 a cipőt le lehet húzni és úgy ütni vele a másikat :D
Egyébként személyfüggő. Ha a gamercsaj alapból nem mozog valami sokat és még csak nem is agresszív jellem, akkor egy kondis/sportos indulatos plázacica ellen kevesebb esélye van, és fordítva ugyanez. Az erő/edzettségi szint, pillanatnyi hangulat befolyásolhatják az eredményt, ahogy sok más kisebb-nagyobb dolog is, szóval erre így nem igazán lehet érdemleges választ adni...
A plázacicák a tűsarkújukat tudják fegyverként használni. a Gamer csajok a billentyűzetet.
A Gamer csaj keze erős a sok nyomogatástól, míg a pláza cica műkarmai bele törnek az áldozatba, és elfürtözik annak sebét. Mindkét egyednek megvannak a maga eszközei a harcban. De szerintem a plázacica győzne. a Gamer csaj többet ül, így a lábai gyengébbek. Míg a plázacica állandóan plázázik, ezért, sokat jár. Övé az előny.
Amúgy felesleges a kérdés. Mert a legtöbb Jutyubos Gamer csaj egyben pláza cica is. Legalábbis akiket én láttam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!