Ha a pyrosok (tüzijáték, petárda) és az ezt ellenzök (aktivisták, zöldek) összeverekednének, egy tömegverekedés alkalmával, szerintetek melyik fél kerülne ki gyöztesen? (kizárólag elméleti kérdés)
Figyelt kérdés
Ez most merült fel bennem, tudom hogy értelmetlen, de olan válaszokat hogy "ez értelmetlen stb... " nem kérek.
A kérdésre : mind 2 félnek vannak igen agresszív képviselöi (az ellentábornak is, megy a véglényezés, fenyegetözés rendesen)
de természetesen a petárdásoknak is (f@s,zfejezés ordibálás).
És ha e két berk agresszívjai összecsapnának mi lenne szerintetek?
Nincs hosszú öm ü-m tehát ebbe ne kötsetek bele pls.
2015. nov. 28. 23:32
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, miért írod angolosan a pirotechnikát, de a kérdésed tényleg tökéletesen értelmetlen.
2/4 anonim válasza:
A petárdások a petárdáikat használnák (bedobva őket az ellentábor közepébe), hogy zűrzavart és ijedséget keltsenek az ellenzők között. Ezek után már könnyen le tudnák birkózni őket.
3/4 anonim válasza:
A Magyar Amatőr Pyroshoknak akik igazán hobbi szinten foglalkoznak ilyesmivel sokkal több eszük van minthogy ilyen birkákkal összeverekedjenek.Elmondom a technikai állást azt ezt ellenzők és a magyar politika,törvényhozás akik ezzel igazán hobbi szinten foglalkoznak nagyobb akadályt nem jelentenek.Én már több mint 6 éve foglalkozom amatőr szinten tűzijáték készítéssel .Tehát házilag magam készítem őket.Ehhez rengeteg folyamatos tanulás szükséges és hatalmas kitartás.Ha nem magam csinálnám és semmilyen formában semmilyen pyrotechnikai eszközt nem lehetne használni, akkor is gond nélkül a fotelből házhoz szállítással minden ami kapható kereskedelemben kényelmesen megkapnám (megkapom).Én ilyen körökben mozgok és ilyen körökben nem egy profi vegyész,kutató,profi pirotechnikus (akik nagy pirotechnikai bemutatókat rendeznek vannak köztük).Sőt ha körbenézel pár külföldi oldalt nem egy kint legális (törvényes) pyroshoppot ismerek ami az evvel foglalkozó amatőr közösségnek árul vegyszereket alapanyagokat. Amíg egyesek sírnak meg nyavajognak meg hülyeségeket kérdeznek.Illetve másoktól várják hogy cumit adjanak a szájukba addig mások önállóan maguknak megtudnak komolyabb dolgokat is oldani.Sőt szakmai fórumokra kiállnak hogy figyelj tessék ezt így kell megcsinálni.Szakmai körökben pyrós körökben akik folyamatosan hülyeségeken vitatkoztak meg hülyeségeket kérdeztek ahelyett hogy önerőböl megtanulták volna mind szép sorban kihullott.Értelmesebb szakmai körökben ilyen megnyilvánulások után amiket itt egyesek produkálnak gyorsan elküldik legózni az illetőt hülyének nézi,komolytalannak,elzavarják,és körberöhögik.És ez nem azokkal van akik nem értenek hozzá de érdekli.Amúgy ott akik igazán bennmaradnak oda bekerül egy lelkes kezdő akit tényleg érdekel a téma egy önzetlen segítőkész szakmailag jól felkészült emberekről van szó mint hazai mint nemzetközi körökben. Kérdező technikailag mondom az igazi pyros közösségeket maga a politikai dolgok technikailag nem befolyásolják.A tudomány és az emberi kreativitás,leleményesség és azzal ha valamit valaki akar,pluszban globális kozösségi munka keverékei ha szembekerült a politikával,joggal akkor ott ezeknek a külső érdekeknek már nem sok beleszólásuk maradt a dolgokba.Ha tesznek is a pyrotechnikai közösség ellen bármi téren már ott van rá az orvosság.Ez a téma annyi embert érdekel és annyian szeretik és együtt olyan hálót alkotnak és olyan közösség épült fel ami ezeket az ellenséges dolgokat hatékonyan orvosolja.Akit ez a dolog érdekel annak volt van és lesz is ilyesmi.Ezzekkel az „ellenzőkkel” meg nem kell foglalkozni és reagálni rá.Ha nem foglalkoznak velük eltünnek.Ha foglalkozol velük akkor az csak hírdeti reklámozza a dolgot.Úgyan így a politikában ha nem tud agyon kontrollálni hozhat olyan törvényt amit akar ha senki nem tartja be.Csak az embereket cukkolja fel hogy agyon tiltja vagy látványosan másikat hülyének nézve ellehetetleníti.Nekünk ez se baj annál több lesz a pyros érdeklődő minél jobban mondogatják. Én már évek óta vagyok amatőr szinten (nem hivatalosan) a szakmában és napi szinten érdekel a téma én ezt látom erről a dologról.
4/4 A kérdező kommentje:
Elsö válaszoló nem tud olvasni XD
Másodiknak, és föleg harmadiknak nagyon köszönöm:)
2015. nov. 30. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!