Vicces vagy ciki gyerekkori sztorik? Írnátok párat?
Biztos volt már olyan, hogy amikor még nem volt annyi élettapasztalatotok, mint most, valamit kissé elnéztetek... xD Példának itt vannak az enyéim:
Kisgyerekkoromban nagyon élénken érdeklődtem a betűk iránt, nem is véletlen, hogy már 2-3 éves koromban megtanultam olvasni. 2 éves voltam, amikor a nagymamámmal sétáltunk az utcán, és elhaladtunk egy bolt előtt. Egy kocsi állt előtte, én pedig a betűk iránti érdeklődésemtől vezérelve megsimogattam a rendszámtáblát, de most jön a legcikibb: beindult a riasztója. xD A vásárló ijedten rohant ki az üzletből, Mama kimagyarázta a helyzetet. Viszont ez semmi az unokabátyám történetéhez képest, aki 3 évesen egy egész traktort indított be egészen véletlenül. Ki is ment vele az utcára. Milyen kár, hogy én csak 3 év múlva születtem meg, és nem láttam! x)
Másik sztorim, hogy 5 évesen előszeretettel játszottam apa mobiltelefonján. Hirtelen azonban eltűnt a kép a telefonon. Gondoltam, hogy ha nyomogatom a telefon gombjait, hátha visszajön a képernyő. Vissza is jött, de mivel a hívást indító gombot nyomtam meg utoljára, sikerült egy számot tárcsáznom. Nem is akárkiét, hanem a falunk alpolgármesteréét. Apa viszont ismerte, és kimagyarázta a helyzetet. x)
Szintén kicsi koromban a kedvenc éttermünkben már nem volt hely, ezért máshová mentünk ebédelni. Jön ki a pincér, kérdezi, hogy mit kérünk, én meg jó hangosan: Azért jöttünk csak ide, mert ...... vendéglőben nem volt hely!
Jó későn válaszolok 😣
#1: voltam olyan 4 éves. Apukám odaadja a telefonját, hogy majd játszok rajta, erre én valahogy rátaláltam a névjegyzékre, és felhívtam a tűzoltóságot xDD Erre mondom apának a telefonba beszélve: Ki ez itt? Apám gyorsan elvette tőlem a telefont és elnézést kért xD
#2: A kistestvéremmel történt (volt kb. 2 éves) a bankba voltunk, odament az egyik nénihez, és mutatja neki a középső ujját, csak éppen mintha saját magának mutatna be, erre elkezdi: Tudom ezt mutatni!! 😂
Hirtelen több nem jut eszembe de majd ha még tudok párat akkor írok xd
Oo kérdező,én is tudtam akkor olvasni!
:D
Hát kiskoromban volt egy olyan hobbim hogy volt egy szivacs labdám ami valahol most is meg van, és azt szoktam harapdálni és a labdának most is látszik a hiányzó része XD
Gondolkozom várj..........
.
Egyszer babakoromban beleittam apám sörébe
Szórakoztunk a google forditoval es anya azt mondta be hogy annabell (horrorfilm) en meg annyira megijedtem hogy a telefont belenyomtam a szarvacskába mert azt ettem közben ,de szerencsére semmi baja csak egy kocsit eltörött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!