Vicces vagy ciki gyerekkori sztorik? Írnátok párat?
Biztos volt már olyan, hogy amikor még nem volt annyi élettapasztalatotok, mint most, valamit kissé elnéztetek... xD Példának itt vannak az enyéim:
Kisgyerekkoromban nagyon élénken érdeklődtem a betűk iránt, nem is véletlen, hogy már 2-3 éves koromban megtanultam olvasni. 2 éves voltam, amikor a nagymamámmal sétáltunk az utcán, és elhaladtunk egy bolt előtt. Egy kocsi állt előtte, én pedig a betűk iránti érdeklődésemtől vezérelve megsimogattam a rendszámtáblát, de most jön a legcikibb: beindult a riasztója. xD A vásárló ijedten rohant ki az üzletből, Mama kimagyarázta a helyzetet. Viszont ez semmi az unokabátyám történetéhez képest, aki 3 évesen egy egész traktort indított be egészen véletlenül. Ki is ment vele az utcára. Milyen kár, hogy én csak 3 év múlva születtem meg, és nem láttam! x)
Másik sztorim, hogy 5 évesen előszeretettel játszottam apa mobiltelefonján. Hirtelen azonban eltűnt a kép a telefonon. Gondoltam, hogy ha nyomogatom a telefon gombjait, hátha visszajön a képernyő. Vissza is jött, de mivel a hívást indító gombot nyomtam meg utoljára, sikerült egy számot tárcsáznom. Nem is akárkiét, hanem a falunk alpolgármesteréét. Apa viszont ismerte, és kimagyarázta a helyzetet. x)
Szintén kicsi koromban a kedvenc éttermünkben már nem volt hely, ezért máshová mentünk ebédelni. Jön ki a pincér, kérdezi, hogy mit kérünk, én meg jó hangosan: Azért jöttünk csak ide, mert ...... vendéglőben nem volt hely!
Hu hát volt egy olyan amit mesélt nekem múltkor a nagymamám, hogy kb. olyan 3 éves lehettem és a bankba voltunk..és ott ültünk egyszer csak oda jött hozzám egy 3 éves fiú én meg jó hangosan mondtam neki de olyan hangosan, hogy KAKI XD tiszta cikki lehetett a szüleimnek :D
15/L
Ezek nem cikik, inkább viccesek (És azt tükrözik, hogy mindig őszinte vagyok :P)
Kb. 4 éves lehettem, a strandon a nagy úszómedence szélén lubickoltam, közben a kezemmel mentem tovább és tovább, amikor az utamban 'ült' (xD) néhány 16-17 évesnek kinéző fiú, akik cigiztek. Erre azt mondtam: "Menjetek innen, mert nem tudok továbbmenni, márpedig én csak a medence szélén lehetek, mert Apa azt mondta." Röhögtek, mondták, h milyen aranyos vok, aztán felálltak és odébb mentek. xD
Egy gyerekmegörző féleségben voltam, csaképpen max. 3 évesek lehettek ott, én meg 6 éves voltam. Volt ott egy csávó, aki figyelt a picikre. Meglátott engem, és megkérdezte: "Nem vagy te egy kicsit nagy ehhez a megörzőhöz?" Pont a Tapsihapsi ment, a szokásos jelenet, hogy a Tapsihapsi megkérdezi: "Ééé...Mi a hézag hapsikám?" Erre nekitámaszkodtam a pasi lábának és megkérdeztem: "Na mi a hézag hapsikám?" xDDD
Gőzöm nincs hány éves lehettem 6 plusz-minusz 1-2, amikor is agyrázkódást kaptam. Irány a Heim Pál... Agyrázkódásnál nem nagyon szabad járkálni, ezért azt mondták, ha folyószámlámat nullázni akarom, akkor szólják és ők hozzák a kacsát. A bökkenő mindössze annyi volt, hogy igencsak szégyenlős voltam akkoriban. Az lett a vége, hogy reggel felkeltem és kb. a párnáig ,,nedves" volt az ágy... Meg is jegyezte az egyik ápolónő, hogy ,,Hú, de leizzadtál kicsim" :D
Viszont büszke voltam magamra, amikor megtudtam, hogy már a bölcsödében is ráfeküdtem egy lányra.
17/F
Kicsit későn válaszolok.
Egyszer volt az,hogy anyukám nézett valami filmet.
Olyan 35 éves lehetett akkor,én meg kb 7.
Na szóval elhangzott a filmben egy olyan szó,hogy "orgazmus".
Én meg mondtam,hogy anya,anya, mi az az orgazmus?
Ő meg nem válaszolt,és akkor tovább mondtam hogy:Anyyyyaaaaaaa anyaaaa, mi az az orgazmus?Hahó?
Ő meg egyszer csak kitört,hogy: Hát a SZEX!
Ezt a szót már hallottam akkor,és valamily kicsiny foalmam volt is róla,hogy mi is az.
Hát,kimentem a szobából,és bekapcsoltam a másik tévét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!