Észrevettétek az új újítást? Lehet választ jelenteni a moderátoroknak.
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 22:44
2/10 A kérdező kommentje:
mióta van? dél fele azt hiszem még nem láttam.
2010. júl. 1. 22:46
3/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik ez az újítás. Én most vettem észre este. Délután még nem láttam.
4/10 anonim válasza:
Szerintem hülyeség. Ha nincs meg a moderátori kraft akkor felesleges.
"Ez a válasz rasszista"
ez meg... ha tudnák mi a rasszizmus.
5/10 anonim válasza:
szerintem is felesleges.. fent is belehet jelenteni.. inkabb egy szerkesztes opcio kene a kommentekhez, s a kerdesekhez. :)
7/10 anonim válasza:
Nekem se tetszik. Most már, ha nem csillivilli választ adsz, akkor majd a 13évesek nyomkodják a gombot.
8/10 anonim válasza:
Jaja, ossze-vissza fogjak nyomkodni. Ez igy nem helyes: pl. ha te nem megfelelonek latsz egy valaszt, es nincs is benne semmi csunya beszed mar rogton jelentik a monderatoroknak, csak azert, mert zavarja ot:(
Szerintem ez nem jo megoldas, nekem NEM TETSZIK!
9/10 anonim válasza:
És mi van akkor, ha nyomkodják? Úgyis a moderátor dönt a jelzettek alapján, hogy mi az, ami tényleg nem való az oldalra.
10/10 A kérdező kommentje:
Én is 13 vagyok, de szerintem nem fogom használni ;)
2010. júl. 5. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!