Mentsük meg a gyakorikerdesek.hu-t! Mit változtatnál rajta? Szedjük össze egy petíció formájában
Szia! Ha van bármi ötleted, észrevételed az oldallal kapcsolatban, kérlek írd le kommentbe és módosítom a következő oldalon lévő petíciót:
Ha átfogóan sikerült összeszednünk, el fogom juttatni a kéréseinket a gyakorikerdesek.hu csapatának! Köszönöm előre is ötleteid! :-)
Ami még eszembe jutott:
- "1-esnek/ 14-es válaszadónak" üzenem stb dolgok helyett egy "válasz erre" opció a válaszok láblécében, áttekinthetőbbé tenné az eszmecserét
Én a piros-zöld kezes rendszert szüntetném meg, mert sokan csak érzelmi alapon szimpátia lapján nyomogatják, és nem tükrözi a válasz jóságát vagy hasznosságát.
Csak objektív kérdésnél adnék lehetőséget és csak a kérdezőnek, hogy jelölje , melyik válasz vezette el a céloz.
Szubjektív kérdéseknél, mint politika, csak családi kapcsolatok, teljesen értelmetlen, mert úgyis le fog pontozgatni, akinek más a véleménye.
És az objektív kérdésnél nem fogja a troll elnyomkodni?
És ki dönti el, objektív vagy szubjektív-e egy kérdés? Előzetes moderátor? A kérdező? A kategória? És ha rossz kategóriába írok?
Így van, a kérdező valóban jutalmazhatná a legjobb hozzászóló kommentet
Nem fizetem a programozókat, de ne legyen már egy fórum oldal leprogramozása nagy dolog :D Bármelyik infó szakos hallgató megoldja
Senkit se kértem, hogy szavazzom bármire, a listám bővítem egy online felületen ahol mindenkinek nyomon követhető.
Nem kellenek szavazatok, csak a listám akarom összeszedni, minél átfogóbban. Ha ebben tudsz segiteni,kerlek jelezd. Ellenkezo esetben nem szeretnem tobb valaszod olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!