Te szeretsz ezen a weboldalon üzenetet kapni?
Te szeretsz ezen a weboldalon üzenetet kapni?
Nem.
Ha igen miért, ha nem, akkor miért nem?
- Vagy egy kérdésemre válaszolnak benne, amit igazából a kérdésem alá is beírhattalk volna, hogy más is megkaphassa a szükséges választ, aki később ezt az infót keresi
- Vagy ismerkedni akarnak
- Vagy szidalmaznak
- Vagy egy kommentáromból látnak egy részt amit magammal kapcsolatban példaként osztottam meg és arról faggatnak 10 levelen át
- Vagy valaki szitkozódni akar
Én kerülöm az ilyen lelki témaköröket, de így is jön egy-két személyes üzenet a válaszaimhoz, ahol valaki a saját rossz lelkiállapotát ecseteli, mert a tanítónéni csúnyán nézett rá, apukától nem kapták meg az új iPhone-t és a többi, aztán kiakad, amikor visszaírom, hogy léteznek igazi problémák is a világon és addig örüljön, amíg neki egyel sem kell szembesülnie.
A "kedvencem" pedig, amikor egy kérdés alá beírom a választ és a kérdező elküldi személyes üzenetben a kérdést, néhány infóval kibávítve, ami igazából nem oszt, nemszoroz, mert a válaszon nem változtat.
Igen altalaban tok izgi hogy mi van benne de amint megnyitom altalaban vagy fiuk irnak vmi valaszommal kapcsolatosan vagy tok uncsi veszekedesekbe akranak belemenni.
30% az uzeneteknek erdekes csak vagy baratkozos
Attól függ, milyen üzenetet.
Elég sok választ írok, és 2-3 naponta előfordul, hogy egy kérdező privátban folytatja a kérdezősködést, privátban ad kiegészítő információt, stb.
Ahogy itt feljebb is leírták, ennek általában semmi értelme, mert aki később pl. a guglival rátalál a kérdésre, az nem fogja tudni a pontosítást.
Ez a kérdezőnek is rossz, mert ha egy szakértő csak ezután találja meg a kérdést, az a hiányos kérdésfeltevés miatt nem fog válaszolni, hiába ért hozzá. (A kiegészítés, ugye, nincs odaírva, csak nekem jött privátban.)
Szóval, ha a kérdező privátban akarja folytatni, akkor soha nem válaszolok neki.
Néha úgy érzem, csak azért kérdez így, hogy megtudja a nicknevem, mert kíváncsi, hogy nem egy ismerőse vagyok-e, vagy aki korábban válaszolt neki, vagy hasonló.
Van persze kivétel is, mert néha a kérdező megindokolja, hogy miért privátban ír, vagy a válaszokból látható. Ilyen esetben természetesen válaszolok.
Ha nem a kérdező, hanem másik személy kérdez rá a válaszomra, mert hasonló problémája van, akkor természetesen szintén válaszolok privátban.
Mivel szinte mindig szakmai jellegű válaszokat adok, ezért barátkozós, ismerkedős üzeneteket ritkán kapok.
Nem, azért mert csak!
Nem is válaszolok a privát üzenetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!