Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Feltűnt hogy egyre kevesebb a...

Feltűnt hogy egyre kevesebb a normális válaszoló?

Figyelt kérdés
Ha visszanézel egy régi kérdést,és a mostaniakat akkor a fejedet fogod.Most már nyelvtan nácik,offolók stb stb..Az adminok pedig l'szarják ezeket.
2018. okt. 22. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Maga a vezetés és a felhasználók is egy negatív közeg.Végig kell csak olcasni a GYIK-és az oldallal kapcsolatos kérdéseket.Hogy ez ilyen lett, ez azért van mert ilyenre tervezték.

1.A fórum rendszere már vagy 10 éve minimum elavultnak számít.Szerkesztés,törlés funkció egy modern szoftverben már alap.Ezen fejleszteni már valószinűleg egyátalán nem lehet.

2.A pontozási %-os rendszer csak idegesíti a felhasznállókat.Kb azt a célt szolgálja hogy burkoltan egy kontroll.Csak visszaélnek vele.

3.A moderátorok is kb olyanok hogy saját szakállra minden megvan nekik engedve.Ha bárkit akár melyik gondol egyet szó nélkül kitilt,ezért senki nem fogja elővenni.

4.Ősszegyült egy zömében negatív,problémás társaság.Akiket a normális emberek hamar megútálnak.Ezt vissza csinálni már nem lehet.

5.Ez egy egyszerű platform.Kevés munkával,pénzel elsőre bejött nekik.Profit orientált és nem az a célja hogy egy erős baráti közösséget építsen fel.Kialakitásilag ennek a szöges ellenkezőét támogatja.

2018. nov. 28. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, azzal én is egyetértek, hogy szükség volna "szerkesztés" meg "Törlés" gombra.

Persze mindenkinek a saját írásaira vonatkozna, mert, ha a kérdezőnek lehetősége lenne a kérdésére érkezett válaszokat törölni, akkor eléggé sok hasznos infó is törlésre kerülne.

De olyan esetben, hogy kiírok egy kérdést, aztán meggondolom magam és mégsem akarok, hogy kint legyen, lehetőségem legyen törölni. Ugyanígy, ha adtam egy értlemes leírást a kérdésben, ami ezzel értelmezhetetlenné vált, akkor én tudjam javítani.

Ugyanígy, ha írok egy választ és megbánom, eltávolíthassam. Ha Írok egy választ, de hozzáadnék valamit, akkor a kérdezőnek ne 2, hanem csak 1 kommentár legyen ugyanattól a felhazsnálótól; tehát tudjam a választ updatelni. Illetve, ha elírok egy szót, akkor ne azon menjen a hihihi-hahaha 2 oldalon keresztül, hogy mennyire béna vagyok.

Szerintem nagyon sok munkát megspórolnának így a moderátorok maguknak.

2018. nov. 28. 17:31
 13/14 anonim válasza:

Ezek a rendszerek nem így működnek hogy hozzáadok csak ilyen meg olyan gombot.15 éve legalább ezen semmi frissítés nem volt szoftveresen.Vásároltak régen egy fórum motort.Ez olyan mint egy OS.Adott típusban lehet upgradelni.De más típusra már nem lehet átvinni a hozzászólásokat.A HTML szerkeszthetőség teljes hiánya.2003 környékén lehetett ez még korszerű.Nem egy nagy dolog az egész.Van egy olcsó szerver előfizetés domain névvel.Meg lett mellé vásárolva egy fórum szoftver.Képek meg más kisebb fájlok nélkül tárhely sem kell nagyon neki.Ha nem csak ezen oldalnak van fenntartva a szerver.Akkor meg márt csak a domain név kerül extra pénzbe.Sok látogatója van ami kitermeli a domain és szerverbérlet sokszorosát.Kunkurencia nincs,akinek meg nem tetszik az elmehet alapon működik a történet.Egy ilyen oldalt bárki készíthet.Hogy miért nincs hasonló másik Magyar nyelven,na az a fő kérdés.

De nem evvel van a fő baj.Hanem hogy egy romboló irányzatot támogat az egész arculat.Onnantól meg mindegy mennyire modern platformon fut.Azok akik adott témákban tényleg értenének a dolgokhoz.Felidegesítik őket és otthagyják az oldalt.Én sem járok fel már túl sűrűn. És rendszerint ha igen rossz szájízzel távozom.

2018. nov. 28. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:

a 11-es gyakorlatilag mindent leírt, és még pár válaszoló.

itt már a többsége nem segíteni. frusztrált, egyszerű emberek, akik csak kötekedni jönnek fel, így viszont pont a normálisak mennek el.

A másik meg, hogy teljesen elavult már az oldal. Ahogy vki írta, még szerkeszteni, törölni sem lehet, és valljuk be, szinte minden más oldalon hamarabb kapsz értelmes választ.

2023. febr. 2. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!