Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Írtam levelet az info@gyakorik...

Írtam levelet az info@gyakorikerdesek.hu-ra, hogy töröljék egy levelemet, de még mindig semmi, sőt még választ se kaptam. Mikor fogják letörölni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 14:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De őt járattam le akaratomon kívül. Árul valamit (ami teljesen legális), és én kíváncsi voltam arra, hogy mi mások véleménye a honlap alapján, illetve a levele alapján. Nem akartam olyan helyről vásárolni valamit, ami nem biztos, hogy olyan jó, mint amilyennek mondják.
2010. jún. 16. 15:31
 12/19 anonim ***** válasza:
de akkor sem tehet semmit, akárhogy is írtad le az oldalt, hisz ő készítette, igazán nem lehet 1 szava se, ha minnél több ember megnézi
2010. jún. 16. 15:33
 13/19 anonim ***** válasza:
de ha így parázik még az is lehet,hogy valami nem tiszta azzal kapcsolatban amit árul,akkor meg pláne nem menne bíróságra.de ha megnyugtat,akkor írd le ezt arra címre ismét,hátha történik valami
2010. jún. 16. 15:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha az a honlap nyilvános volt, amit te feltettél. akkor nyugodtan pereljen, ha sok a pénze. A perköltség az övé. Nincs az a bíróság, amelyik elítélne téged.
2010. jún. 16. 15:44
 15/19 A kérdező kommentje:
Becsületsértésért feljelenthet... Nem?
2010. jún. 16. 15:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem. Vélemény nyilvánítás szabad.
2010. jún. 16. 16:21
 17/19 anonim ***** válasza:
carnak válaszolni konkrétan de még a hátsójuat se mozdítják :D én is írtam nekik .nem erről de írtam és semmi .
2010. jún. 16. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is írtam nekik most,meglátjuk mi lesz.Nekem is megtalálták a kérdésem akikről kérdeztem.
2010. okt. 4. 22:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló voltam,és letörölték a kérdésem,jeeeee xD
2010. okt. 8. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!