Írtam levelet az info@gyakorikerdesek.hu-ra, hogy töröljék egy levelemet, de még mindig semmi, sőt még választ se kaptam. Mikor fogják letörölni?
Lehet, hogy már törölték is a leveledet. Vagy nem érdekli őket. Nem hiszem, hogy rendszeresn olvasgatják. Vagy neked szokásod?
De az is lehet, hogy elővigyázatosságból félreteszik, mert valami olyat írtál nekik.
ha nem írtál nevet, nem lesz belőle kellemetlenséged.
Am. szerintem is csak a felsorolt okokból törölnek kérdést, vagy beírást.
Az illető pedig honnét tud róla? Név nélkül lehet kérdést feltenni..
Milyen leveledet töröljék? Amit nekik írtál? Vagy mit?
Amúgy én már sokszor írtam erre a címre az oldal szerkesztőinek, és általában már aznap válaszoltak, vagy ha válasz nem is jött, de intézkedtek. Mondjuk nem szokták sosem írnak alá, de azért a stílusból ki tudom következtetni, ha ugyan attól jön válasz, és úgy vettem észre, hogy mostanában más valaki válaszolgat, ha mailt írok. Na azóta nem szoktam mindig választ kapni ha írok, viszont intézkedni mindig szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!