Mert a sok bunkó aki az életben semmit nem tud, nem érvényesül, csak itt név és arc nélkül mer dumálni.
2018. jún. 9. 08:13
2/14 anonim válasza:
Az első téved. Ez az emberek alaptermészete, amit élőben nem , mernek érvényesíteni, mert azzal túl sok ellenséget szereznének.
2018. jún. 9. 08:49
3/14 anonim válasza:
Nem téved, élőben is sok a pofátlan. Azért itt is vannak normálisak, csak a hülyéket jobban megjegyezzük, mivel az ellenérzés erősebb ingert vált ki, mint ha valaki normálisan válaszol...
2018. jún. 9. 12:18
4/14 anonim válasza:
Azért az emberek viselkedését sok esetben a kérdező is befolyásolja. Úgy értem, hogy ha van valami kérdése valakinek, akkor nem egyből a gyakori kérdésekre kell jönni, hanem utánanézni egy picit és ha nincs válasz, akkor fel lehet tenni itt is a kérdést. Ez csak az én véleményem és nem parancsolhatok másoknak.
2018. jún. 9. 12:36
5/14 anonim válasza:
Sokszor nem is a rosszindulat vezérli "ezeket", csupán viccesnek akarnak tűnni, de nem gondolják át amit írnak. Azonban nem csak ez a fajta létezik, van akinek épp rossz napja volt, és itt vezeti le a feszültséget, és még sorolhatnánk. Mindegy hogy hol vagy, melyik oldalon, játékban, vagy máshol, mert gyökerek mindig lesznek mindenhol. Az előttem szólóval is egyetértve természetünkből fakadva is előkerülhet. Pl.: Ha az emberek figyelmetlenek, nemtörődömségből kényelmetlen, zavaró helyzetbe hoznak, egy idő után velem is megesik, hogy na jól van akkor engem se érdekel hogy mi lesz a másikkal, menjenek a fenébe. Egy idő után betelik az a pohár, de aztán megint boldogság van, és ez így megy körbe-körbe.
2018. jún. 9. 14:45
6/14 anonim válasza:
Sok ember tele van frusztraciókkal es ezt itt vezeti le. Itt következmények nélkül, névtelenül megtehetik. Meg persze olyan is akad, akinek ez egyfajta "szórakozás".
2018. jún. 10. 21:49
7/14 anonim válasza:
Miért van ennyi (hü... bocs') buta kérdés?
2018. jún. 11. 17:05
8/14 anonim válasza:
Szerintem meg azért mert egyre több ember tudja használni az internetet.Egy alap havi 2-3 ezer Ft-os mobil előfizetésbe is van bőven adatkeret.
A mai gyerekek már konkrétan nettel a zsebükben nőnek fel.
A nagy számok törvénye alapján pedig így egyre több az olyan felhasználó is, akik az internet mögé rejtőzve, arc nélkül, arrogánsan osztják az észt. Nagyrészük lehet a való életben nem ilyen, de itt pl ki tudja élni magát, következmények nélkül bunkózhat bárkivel.
2018. jún. 12. 08:48
9/14 anonim válasza:
Ha igaz lenne, hogy "egyre több ember tudja használni az internetet", akkor nem lenne itt számtalan olyan kérdés, melyre a neten valamelyik keresővel pillanatok alatt válasz(ok) található(k).
Az internet használatához nem elég az internetelérés. Némi (igazán nem sok) szellemi képesség (kompetencia) is szükséges, amire nem lehet előfizetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!