Volt itt egy kérdés, hogy a kérdező 3 macskája ellátásában a szülei nem segítenek neki és ő ezt nehezményezte?
Figyelt kérdés
A kérdésem, hogy azért nem találom a kérdést, mert törölték, vagy csak engem tiltott? Ha tiltott, akkor attól még látnám a kérdést?2018. febr. 15. 14:24
2/3 anonim válasza:
Nemreg lett torolve. Nem olvastam vegig ( kb fel oraja olvastam a kerdest feleig) mert nem birtam ugyanis a kerdezonek sajat macskaja van, sztem az alap h a szulok dontenek a macskakrol inkabb orulne h megtarthatta, meg h nem engedik h a macskak taljat a sajat szivacsaval sajat mosdokagylojukb mossa el, szerintem ez alap h az allat taljat nem a sajatodeval vegyited
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. febr. 15. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!