Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi történt? (Írni kell még...

Mi történt? (Írni kell még ide valamit, mert fennakadt a szűrőn. )?

Figyelt kérdés

A gyékások között régi motoros vagyok. Ez a kategória úgy pörgött éjszakánként, hogy nem győztük betűkkel. Volt nevem is, azaz látható volt a név a válaszoknál. Aztán jött a gyékácelebség, gyorsan le is vettem a nevem. Pörgött ez a kategória, vártuk a modikat, hogy menjenek aludni. Este 10-11 után miénk volt a gyk. Csak reggel bannoltak, de mindenki tudta azt, hogyan kell visszajönni :-) Oké kihagytam 1-2 évet, de ez??? Ne már!!!!!

Alig van kérdés, alig van válasz. Nincs munkája a modiknak! kíváncsi lennék az akkori és a mostani látogatottsági adatokra.

SPEED UP AGAIN! GO!!!!

2017. okt. 11. 00:20
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

#Nagyon köszönöm az adatokat!!!

Ha nem lennék ilyen ki(censored)szott lusta... :-)

Azt megértem, hogy kipucolták az oldalt, nem ez a célja az egésznek, de...

Voltak kérdések, amire válaszolni sem akartam, de olyan magas labdát adtak, hogy azt nem lehetett nem lecsapni. Minden válaszommal értelmesen és segítően próbáltam reagálni, persze a buta kérdéseknél először adtam az oltást ezerrel.

Példa:

Antibébi tablettát szedek, kimaradt 5 nap, nem tudom mit kell ilyenkor csinálni, ezért bevettem a kimaradt szemeket egyszerre. Ez így jó?

Nem szó szerinti a kérdés, de ez volt a lényeg. Ilyen esetben mit lehet reagálni? Én voltam az egyetlen férfi válaszoló és csak én voltam száz százalékos, na igen, az első is. 80% oltás a maradék húsz az igazi válasz. Ma szerintem ezért kiraknának mint macskát...

Ma is van ilyen kérdés, de ha olyan "stílusban" válaszolnék, mint mondjuk 5 éve, kib(censored)na az első arra járó modi.

Értem én, elérték az oldal valódi rendeltetését, de sokaknak ez többet jelentett. Volt egy közösség. Könnyű volt bekerülni, csak itt kellett lenni és részt venni benne. Biztosan sokan nem értitek ezt meg, nekem egyfajta program volt ez, ha nem volt más dolgom.

Rengeteget harcoltam a házi feladatok ellen! Volt külön részleg erre, mégis mindenki a tudományokba rakta. Páran olyan infókat írtunk, hogy tuti egyest kapott az egyén. Felhívtuk a figyelmét a felhasználóknak, hogy eltévedt és nem jó helyen jár, kérje a modik segítségét, hogy a megfelelő kategóriába kerüljön. Minden esetben(!) a válasz: Itt többen vannak... :-/

2017. okt. 12. 00:49
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a moderátorok miatt. Régen is jellemző volt, hogy a szabályzattól függetlenül törölnek minden olyan kérdést és választ, ami valamiért nem tetszik nekik, de mostanában már sokkal kevesebb törlés után letiltják az embereket.
2017. okt. 15. 10:53
 23/24 anonim ***** válasza:
ez nem társ /barátkereső hanem segitségérő ANONIM OLDAL
2017. okt. 15. 11:23
 24/24 A kérdező kommentje:

"ez nem társ /barátkereső hanem segitségérő ANONIM OLDAL"

Hm... Ez nem a lelkisegély szolgálat! Ez a Gy.K. Itt nem segíteni kell, hanem kérdésekre válaszolni!!!!

2017. nov. 14. 22:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!