Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi történt? (Írni kell még...

Mi történt? (Írni kell még ide valamit, mert fennakadt a szűrőn. )?

Figyelt kérdés

A gyékások között régi motoros vagyok. Ez a kategória úgy pörgött éjszakánként, hogy nem győztük betűkkel. Volt nevem is, azaz látható volt a név a válaszoknál. Aztán jött a gyékácelebség, gyorsan le is vettem a nevem. Pörgött ez a kategória, vártuk a modikat, hogy menjenek aludni. Este 10-11 után miénk volt a gyk. Csak reggel bannoltak, de mindenki tudta azt, hogyan kell visszajönni :-) Oké kihagytam 1-2 évet, de ez??? Ne már!!!!!

Alig van kérdés, alig van válasz. Nincs munkája a modiknak! kíváncsi lennék az akkori és a mostani látogatottsági adatokra.

SPEED UP AGAIN! GO!!!!

2017. okt. 11. 00:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
Na jó. Én is az én páromat, s már van egy 11hónapos gyerekünk is 😊
2017. okt. 11. 01:14
 12/24 anonim ***** válasza:
62%

Mind megtalálnak a moderátorok. Amit másnak szabad nekem nem.

Tele van ilyen kérdéssel "megdugnád Nomodovszky Évát"

Ha én írom, a személyiségi jogot sértő.

"Ez a csaj jó néz ki srácok" (linkkel)

Az én ilyen kérdésemet meg törlik. Nem csoda, ha eltakarítom innen magam. Hamarosan.

2017. okt. 11. 04:04
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel örülök, hogy az elitista, névbuzulós mentalitást, mely oly sok internetes fórumon jelen van, itt sikerült aktív moderátori munkával háttérbe szorítani és az oldal végre hatékonyan töltheti be a funkcióját.
2017. okt. 11. 06:24
 14/24 anonim ***** válasza:

Oh igen, a régi szép idők, mikor még létezett a szerelem, szex kategória és nem volt szétcincálva...

Imádtam, mostmár nem is nagyon van olyan kérdés, amit feltétlenül meg akarnék válaszolni.

2017. okt. 11. 08:07
 15/24 anonim ***** válasza:
:DDD
2017. okt. 11. 08:22
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen,régen valóban jobban pörgött az oldal,én 2012 óta gyakorizok,azóta kitiltottak párszor,visszajöttem,megint tiltottak,megint vissza. Érdekesebb kérdések voltak,és gyakrabban voltak kiírva új kérdések,mostanában meg sokszor régi kérdéseket emelnek ki újra és újra. Egyébként teljesen véletlenül találtam rá annak idején az oldalra, nem is tudom már mit, valami kérdést írtam be a google-ba,aztán kidobta a találatok közt az oldalt. Onnantól kezdtem felfedezni,belemerülni. Ilyesmi felhasználóra emlékszem,hogy Babi néni,meg akkoriban volt nagy divat odaírni némelyik kérdésnél a válaszokhoz,hogy SP voltam,sziasztok! :)
2017. okt. 11. 08:42
 17/24 anonim válasza:

Én elég fiatal vagyok, de így is 4-5 éve gyakorizok. Akkoriban nekem is jobban tetszett az oldal és a tagok. Megismertem itt normális egyéneket, bár nem lett innen párom.

Az ismerkedős rovat is jó volt. Elszaporodtak a trollok (na mégha viccesek lennének,de alig) és a keserű egyének.

:(

2017. okt. 11. 09:13
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
alig találni 1-1 olyan választ, amin órákig lehet röhögni!
2017. okt. 11. 09:17
 19/24 anonim ***** válasza:
58%
A páromat nem itt találtam, de innen 2 tini csajt is felszedtem. Azok voltak a szebb idők :D
2017. okt. 11. 09:32
 20/24 anonim ***** válasza:
97%

Csökken az oldal látogatottsága: [link]

Csökken a kérdések és válaszok darabszáma: [link]

Az, hogy alig van válasz, nem látszik. Az egy kérdésre jutó válaszok száma nem lett alacsony érték. Van, ahol nincs is válasz nélküli kérdés: [link]

Az üzemeltető, nyilván, figyelemmel kíséri a változásokat. És, bizonyára mérlegeli, hogy tehet-e valamit; és ha igen, akkor az megéri-e?

Használóként, nem érzékelem a fenti csökkenéseket.

Kevésszer kérdezek. Akkor viszont, számomra elfogadható időn belül kapok jó, hasznos választ. Néha kettőt, ha valaki az első választ hasznosan ki tudja egészíteni, esetleg mást javasol.

Amely témakörök érdekelnek, azokban a kategóriákban bőségesen találok tanulságos válaszokat – és ezekre alkalmat adó kérdéseket -, amiket használni tudok.

2017. okt. 11. 12:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!