Mi történt? (Írni kell még ide valamit, mert fennakadt a szűrőn. )?
A gyékások között régi motoros vagyok. Ez a kategória úgy pörgött éjszakánként, hogy nem győztük betűkkel. Volt nevem is, azaz látható volt a név a válaszoknál. Aztán jött a gyékácelebség, gyorsan le is vettem a nevem. Pörgött ez a kategória, vártuk a modikat, hogy menjenek aludni. Este 10-11 után miénk volt a gyk. Csak reggel bannoltak, de mindenki tudta azt, hogyan kell visszajönni :-) Oké kihagytam 1-2 évet, de ez??? Ne már!!!!!
Alig van kérdés, alig van válasz. Nincs munkája a modiknak! kíváncsi lennék az akkori és a mostani látogatottsági adatokra.
SPEED UP AGAIN! GO!!!!
Mind megtalálnak a moderátorok. Amit másnak szabad nekem nem.
Tele van ilyen kérdéssel "megdugnád Nomodovszky Évát"
Ha én írom, a személyiségi jogot sértő.
"Ez a csaj jó néz ki srácok" (linkkel)
Az én ilyen kérdésemet meg törlik. Nem csoda, ha eltakarítom innen magam. Hamarosan.
Oh igen, a régi szép idők, mikor még létezett a szerelem, szex kategória és nem volt szétcincálva...
Imádtam, mostmár nem is nagyon van olyan kérdés, amit feltétlenül meg akarnék válaszolni.
Én elég fiatal vagyok, de így is 4-5 éve gyakorizok. Akkoriban nekem is jobban tetszett az oldal és a tagok. Megismertem itt normális egyéneket, bár nem lett innen párom.
Az ismerkedős rovat is jó volt. Elszaporodtak a trollok (na mégha viccesek lennének,de alig) és a keserű egyének.
:(
Csökken az oldal látogatottsága: [link]
Csökken a kérdések és válaszok darabszáma: [link]
Az, hogy alig van válasz, nem látszik. Az egy kérdésre jutó válaszok száma nem lett alacsony érték. Van, ahol nincs is válasz nélküli kérdés: [link]
Az üzemeltető, nyilván, figyelemmel kíséri a változásokat. És, bizonyára mérlegeli, hogy tehet-e valamit; és ha igen, akkor az megéri-e?
Használóként, nem érzékelem a fenti csökkenéseket.
Kevésszer kérdezek. Akkor viszont, számomra elfogadható időn belül kapok jó, hasznos választ. Néha kettőt, ha valaki az első választ hasznosan ki tudja egészíteni, esetleg mást javasol.
Amely témakörök érdekelnek, azokban a kategóriákban bőségesen találok tanulságos válaszokat – és ezekre alkalmat adó kérdéseket -, amiket használni tudok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!