Mi történt? (Írni kell még ide valamit, mert fennakadt a szűrőn. )?
A gyékások között régi motoros vagyok. Ez a kategória úgy pörgött éjszakánként, hogy nem győztük betűkkel. Volt nevem is, azaz látható volt a név a válaszoknál. Aztán jött a gyékácelebség, gyorsan le is vettem a nevem. Pörgött ez a kategória, vártuk a modikat, hogy menjenek aludni. Este 10-11 után miénk volt a gyk. Csak reggel bannoltak, de mindenki tudta azt, hogyan kell visszajönni :-) Oké kihagytam 1-2 évet, de ez??? Ne már!!!!!
Alig van kérdés, alig van válasz. Nincs munkája a modiknak! kíváncsi lennék az akkori és a mostani látogatottsági adatokra.
SPEED UP AGAIN! GO!!!!
mi történt? haldoklik az oldal.
A trollok csak erőlködnek,a régi nagyok meg megunták és leléptek innen. 7 éve látogatom az oldalt,kisebb kihagyásokkal és voltak gyengélkedések közben de nem ilyen szinten.
A béka segge alatt van a színvonal és folyamatosan zuhan. A modik agresszívak,sokkal kisebb dolgokért repül az ember.
Én sajnálom mert régen jókat lehetett hülyéskedni meg beszélgetni de ma már alig lehet találni normális embert.
Sajnálatos dolog ez. Jó közösség voltunk anno. :-(
Vissza a régi gyakorit!!!!!
7 éve? Hm...
Biztosan vannak közös "ismerőseink" nem is kevesen!
Naná!!!
Minden második kérdés róla szólt. :-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!