Mitől lehet az, hogy egy bizonyos gépről nem tudom rendesen használni a gyk-t?
Szóval nem tudok
- kérdést feltenni
- kérdésre 1-2 mondatnál többel válaszolni
- 1-2 mondatnál hosszabb privit írni
mert amikor arra kattintanék, hogy "Kérdés kiírása" (vagy valami hasonló), megakad a folyamat, és egyszerűen nem jelenik meg.
A böngészővel lehet baj? De másik böngészőt használva sem sikerül. Vagy mitől van ez?
asdfаsdfasdfаsdfasdfаsdfasdfаsdfasdf
asdfаsdfasdfаsdfasdfаsdfasdfаsdfasdf
Na, most sikerült végre. De még mindig fennáll a probléma egyébként. Azt hiszem, hogy az internetkapcsolattal lehet összefüggésben. Most azzal "erőszakolom ki" az internetkapcsolatot, hogy beindítottam valami illesztőprogramkeresőt, és amíg az pörög, addig most úgy néz ki, tudok rendesen is netezni. De ha leállítanám, akkor valószínűleg az lenne, mint pár órája: a nagy semmi, vagyis a következő:
Ha megnyitottam a Feladatkezelőt, a Teljesítmény fülön a Wi-Fi grafikonja a nagy semmit mutatta.
Az internetkapcsolatoknál azt írta, hogy csatlakoztatva van az a bizonyos upc-kapcsolat, amit netezésre használok. Ha itt elkezdtem azzal szórakozni, hogy szétkapcsoltam, aztán újra csatlakoztattam (sokszor egymás után), akkor néhány másodpercig mindig lett grafikon, tehát kapcsolódáskor mintha lett volna net. De annyi ideig sosem, hogy legalább az e-mailjeimet meg tudjam nézni.
Aztán találtam ki, hogy a Wi-Fi kapcsolatnál oda van írva, hogy Dell Wireless 1397 WLAN Mini-kártya, ezért bementem az eszközkezelőbe, és ehhez a bizonyos mini-kártyához elkezdtem kerestetni illesztőprogram-frissítést. Most közben már épp azt látom, hogy azt állapította meg a Windows, hogy az illesztőprogram naprakész. És még mindig van net. Vagy ki tudja... Most ezt az irományt megpróbálom elküldeni, és ha egyben átmegy, akkor talán megoldódott a probléma. Ha mégsem, akkor nem tudom...
Hát, egylőre okés. :)
De hogy meddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!