Mitől lehet az, hogy egy bizonyos gépről nem tudom rendesen használni a gyk-t?
Szóval nem tudok
- kérdést feltenni
- kérdésre 1-2 mondatnál többel válaszolni
- 1-2 mondatnál hosszabb privit írni
mert amikor arra kattintanék, hogy "Kérdés kiírása" (vagy valami hasonló), megakad a folyamat, és egyszerűen nem jelenik meg.
A böngészővel lehet baj? De másik böngészőt használva sem sikerül. Vagy mitől van ez?
aaaaaa
aaaaaa
aaaaaa
aaaaaa
aaaaaa
aaaaaa
aaaaaa
aaaaaa
aaaaaa
aaaaaa
Akkor
talán
ha
minden
szót
külön
sorba
írok,
hagy
írni
hosszabb
hozzászólásokat
is?
sfasdfas
asdfsad
sadfasdf
asdfas
adsfas
asd
asdfasdf
:DDDDD
11 hozzászólást mutatott, mikor beléptem a megválaszoltakhoz. Kíváncsian nyitottam meg a kérdést, azt hittem, hogy ideözönlöttek az informatikusok, és kézből - kézbe adják a jó ötleteket, erre ezt látom! XD
Nagyon remélem Kérdező, hogy megoldódik a probléma!
Ha csak a két válaszomat nézted, akkor nem csodálkozom azon, hogy csodálkozva vigyorogsz.
De, ha megnézed a kérdező 10 kísérletező kommentjét, egy másik válaszoló 4 kísérletező válaszát (köztük egy – szóközökkel – 12106 karakterből álló tesztet), és az ezekhez fűződő további válaszait, akkor rájöhetsz, hogy a válaszaim, cáfolatok a kísérleteik megállapításaira, nem csak irkafirkák.
aаaаaаaаaаaаaаa
aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!