Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Őszintén, miért is baj ez?

Őszintén, miért is baj ez?

Figyelt kérdés
Eléggé gyakran belebotlok kérdésekre adott válaszoknál elítélő kommentekbe, hogy ki mennyit is van ezen az oldalon.Érdekelne, miért zavaró emberek számára, ha pl.valaki az egész napját itt tölti, mert éppen ráér.Nem azért van az oldal, hogy használjuk, válaszoljunk a feltett kérdésekre?
2017. febr. 19. 05:30
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
gondolom a provokáló válaszolóknál akik veszekednek, igazából nem is válaszolni akarnak az adott kérdésre, csak feszültséget generálni, és ebből van elegük azoknak akik ezt szóvá teszik. Mert aki itt éli ki a feszültsègeit, az ezálltal másokon vezeti le, és ez nem tetszik az embereknek. Elösször tegye rendbe a saját életét, utána szólja le másokét. Nem egy ilyen válaszoló van itt, általába az ilyen 50% alattiak. Akik hasznos válaszokat adnak, azokat èrdekekes módon nem nagyon pontozzák le, hiszen ez a rendszer lényege. Aki meg csak provokálni/bomlasztani jön azt persze, hogy leszavazzák.
2017. febr. 19. 05:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat 1-es.Az általad leírt típusból tény, hogy van ilyen itt.Nekem inkább az szúrt szemet, hogy nem éppen a 50% alattiak zavarják itt az emberek egy részét...és én még nem olvastam ezen emberektől provokációt.Válaszoltak több kérdésre, ennyi történt.Viszont gyakran látják a nevüket és emiatt támadják őket.Nincs életük, szerintük nem dolgoznak, a kapcsolata is csak látszat lehet, stb....Ez utóbbit, amúgy honnan tudják?Ott vannak vele 24 órában és figyelik?
2017. febr. 19. 05:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A sikertelenségre a leggyakoribb reakció az irígység. És mivel a válaszba nem tud belekötni (éppen azért irigy, mert nem neki jutott eszébe), hát beleköt valami másba. Mintha azt mondaná: ha én egész nap itt lennék, én is tudnék ilyen jó válaszokat adni, de én különb vagyok, nem csak ezzel foglalkozom...

Nem kell velük foglalkozni, mindenki ismeri a fajtájukat.

2017. febr. 19. 07:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, ha valaki sokszor válaszol, hanem az, ha semmire nem nyitott és csak a saját dolgaival példálózik. Pl. amikor megpróbálja belenyomni idegen emberek szájába a saját kapcsolata fényezését. De így van, a primitív prolikról se feledkezzünk meg, akikben annyi értelem és érzelmi intelligencia sem szorult, mint egy szalmaszálba és csak kötekedni járnak ide. Ők papagáj effektusban szenvednek. Általában az okos, művelt, éleslátású, csípős nyelvűeket sem szeretik, akik tökéletes pontossággal szedik ízére a kérdést, kérdezőt. Amúgy múltkor leírtam az itteni embertípusokat hosszan, ha gépen leszek, bemásolom.
2017. febr. 19. 07:59
 5/5 Költőnő? ***** válasza:
Az említett 56-60%-osok általában pont, hogy név nélkül van kinn. Na ők viszont tényleg szinte minden kérdéshez, ahol gyűlölködni lehet, odaokádnak vmit.
2017. febr. 19. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!