Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért válaszol meg valaki egy...

Miért válaszol meg valaki egy kérdést, ha? (. )

Figyelt kérdés
Ha a válaszban megad egy információt, aminek a feltett kérdéshez semmi köze, aztán közli, hogy ő nem válaszol. Utána pedig tovább bizonygatja, hogy ő helyesen cselekedett, további felesleges információkat hoz fel, de a kérdésre még mindig nem válaszol. Néhol egy kissé provokatív hangnemben.

2016. aug. 6. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom miért. Èn is tapasztalom. Megkérdezem hogy milyen parfümöt ajánlatok. Erre a válasz: mièrt veszel parfümöt? Ez csak egy egyszerű példa.
2016. aug. 6. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem. Szintúgy nem értem azt, ahogy néhányan a válasz pontozását használják - úgy használják, mint a like gombot, például valahogy a te válaszod is rossz értékelést kapott, holott a kérdésre válaszoltál, kivetnivalók nélkül. Gondolom megérkeztek a kérdésre nem válaszoló emberek, akik a hasznosságot a like-val keverik. :)
2016. aug. 6. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a moderátorokra túl sok kérdés/válasz jut.Ebböl kifolyólag az oldal ránk bízta a moderálás feladatát.

Ezért találhatunk minden kérdésnél/válasznál egy moderátori céllal megjelölt piros gombot is.Ezzel tehetünk bejelentést a moderátoroknak.

Ezzel több probléma van:

A,Sokan nem használják ezt a funkciót.

B,A lepontozást ellenünk is fel használhatják.

C,Nem elég szigorú a szabályrendszer.

Nem nagyon bannolnak.Mivel az oldal reklám bannerek kihejezésével,valamint annak bevételéböl fedezi az oldal költségeit,így a látogatószámot fent kell tartani.Nem vagyunk elegen ahhoz,hogy megengedjék maguknak a bannolást.

2016. aug. 7. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:
15%
Első vagyok: nem tudom mièrt kell lepontozni azèrt mert kimondom az igazság ot!
2016. aug. 7. 11:52
 5/5 A kérdező kommentje:

#3: Én használtam a gombocskát, de semmi sem történt, az a probléma. :) Meg aztán, tényleg nem elég szigorú.

#4: Most is, valaki/k rögtön leszavazta/leszavazták, holott semmi rosszat nem mondtál. Gondolom egyszerűen nem tetszik nekik az, hogy az igazat mondod. Sem az, hogy itt kijelentettük, hogy értéktelen válaszokat adnak / szövegértési - értelmi problémáik vannak. Szerintem igazából szánalmas, amikor valaki így válaszol. Valószínűleg csak túl sok az ideje, le kéne kötni magát. De nem annyira szánalmas, mint, hogy sunyiban lepontoz mindent egy kérdésnél, és állandóan visszajár lepontozni, megszólalni viszont nem szólal meg. Bár nem tudom, mit vártam az itt lévő emberkék egy részétől.

2016. aug. 7. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!