Miért válaszol meg valaki egy kérdést, ha? (. )
Sajnos a moderátorokra túl sok kérdés/válasz jut.Ebböl kifolyólag az oldal ránk bízta a moderálás feladatát.
Ezért találhatunk minden kérdésnél/válasznál egy moderátori céllal megjelölt piros gombot is.Ezzel tehetünk bejelentést a moderátoroknak.
Ezzel több probléma van:
A,Sokan nem használják ezt a funkciót.
B,A lepontozást ellenünk is fel használhatják.
C,Nem elég szigorú a szabályrendszer.
Nem nagyon bannolnak.Mivel az oldal reklám bannerek kihejezésével,valamint annak bevételéböl fedezi az oldal költségeit,így a látogatószámot fent kell tartani.Nem vagyunk elegen ahhoz,hogy megengedjék maguknak a bannolást.
#3: Én használtam a gombocskát, de semmi sem történt, az a probléma. :) Meg aztán, tényleg nem elég szigorú.
#4: Most is, valaki/k rögtön leszavazta/leszavazták, holott semmi rosszat nem mondtál. Gondolom egyszerűen nem tetszik nekik az, hogy az igazat mondod. Sem az, hogy itt kijelentettük, hogy értéktelen válaszokat adnak / szövegértési - értelmi problémáik vannak. Szerintem igazából szánalmas, amikor valaki így válaszol. Valószínűleg csak túl sok az ideje, le kéne kötni magát. De nem annyira szánalmas, mint, hogy sunyiban lepontoz mindent egy kérdésnél, és állandóan visszajár lepontozni, megszólalni viszont nem szólal meg. Bár nem tudom, mit vártam az itt lévő emberkék egy részétől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!