Hogyan gyűjtöttek össze a toplistások ennyi pontot?
Én 20 év alatt nem tudnék ennyi pontot összegyűjteni, pedig eleget lógok az oldalon. Már a billentyűzetem is kezd lekopni :-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/toplista
Köszi :)
Na, akkor hogy fair legyen, én meg rád irigykedek, ha nincs időd ennyit itt lógni, akkor biztos nem unatkozol egész nap. De jó neked! :)
Az egyik varázsló :D
Kb. 1 hónapja vagyok itt(nagyon teszik, főleg az elektronikai és a humor kategóriákat látogatom)!
Amikor először klikkeltem a "Toplistá"-ra, azt hittem, hogy a legtöbb választ vagy a legérdekesebb kérdést fogom látni! Meglepődtem! Ma a 4170. vagyok. Fő az, hogy értelmes kérdésre értelmes válaszokat adjunk-kapjunk! JA ÉS ÉLJEN A HUMOR!
Nyisd meg a toplistát, és megláthatod, ki miért mennyi pontot kapott! A legtöbben a pontokat értékelésért kaptak! Értékelj te is, tegyél fel értelmes kérdéseket, adj értékelhető válaszokat, és te is a lista elején találod magad! Hajra!!!
Jelenleg 2900. korul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!