Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan gyűjtöttek össze a...

Hogyan gyűjtöttek össze a toplistások ennyi pontot?

Figyelt kérdés

Én 20 év alatt nem tudnék ennyi pontot összegyűjteni, pedig eleget lógok az oldalon. Már a billentyűzetem is kezd lekopni :-)

http://www.gyakorikerdesek.hu/toplista

2010. ápr. 17. 10:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Válaszoltak
2010. ápr. 17. 10:54
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
jé, én a 7236. vagyok de még csak nemrégóta vagyok itt :D
2010. ápr. 17. 10:59
 13/28 anonim ***** válasza:
97%

nemhinném h tulzottan sokat kell itt logni hozzá...

250 körül vagyok,napi 1-2 órát nézegetek itt meloidőben,válaszolgatok párat,kérdésem nemsok,pontozni alig pontozok...

és lám...

jah,és csak bő fél éve h ráleltem erre az oldalra....

2010. ápr. 17. 11:57
 14/28 A kérdező kommentje:
Tehát, akkor valószínűleg az első 10 mind kismama. Vagy talán van köztük varázsló is? :-)
2010. ápr. 17. 20:24
 15/28 anonim ***** válasza:
91%
hogyan kell megnézni,h. én hányadik vagyok?:)
2010. ápr. 18. 00:58
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

A 2. vagyok asszem, és kikérem magamnak, nem vagyok kismama!!! :D Elég távol állok tőle. Magántanuló vagyok, így hát folyton itthon ülök, és unalmamban nagyon sokat lógok itt. Azért lett ilyen sok pontom, mert rászoktam, hogy minden választ értékelek. Már automatikusan nyomok. :D Nem értem, mire jó, hogy ezért is kapunk pontokat, nem nagy teljesítmény a kezecskékre kattintani. Nem hiszem, hogy így reális a toplista, mert biztos vannak, akik nálam többet kérdeznek a válaszolnak, de nem pontoznak, így hátrébb vannak.

De tök mindegy, nem hiszem, hogy számít, hanyadikok vagyunk. Végül is, a válaszoknál úgysem látni, ki hol áll, tehát teljesen lényegtelen.

2010. ápr. 18. 08:37
 17/28 anonim ***** válasza:
98%
Előző vagyok. Nem vagyok alapító tag sem, lol. :D:D Ezzel a regisztrációmmal kb. egy éve vagyok fent. Vagy még annyi sem.
2010. ápr. 18. 08:39
 18/28 A kérdező kommentje:
Ne sértödj meg! Te a varázsló vagy. 1 év alatt 2. hely... Gratula!
2010. ápr. 18. 10:18
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 2008. nyarán regisztráltam, tehát nem vagyok alapítótag. Akkor még teljesen más nevek álltak a toplista élén.

Igaz, hogy most már van egy fél éves kisfiam, de időm viszont sokkal kevesebb van itt lógni, amíg dolgoztam, több időm és energiám volt válaszolgatni és értékelni. Már egy éve tartom a 6-7.helyet (tegnap a 6. voltam, ma már a 7.). Egyébként én minden választ elolvasok és aztán értékelek. Tehát ha kitartóan válaszolgatsz és értékelsz, előbbre fogsz jutni, és ehhez még csak varázslónak sem kell lenned.

maszatka

2010. ápr. 18. 11:15
 20/28 A kérdező kommentje:
Ok! Én azért hívom varázslónak a toplistásokat, mert irigykedek, hogy ennyi idejük van. Különben semmi bajom velük.
2010. ápr. 18. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!