A bekerült VV szereplőket tényleg nem toborozták, hanem meghívásos alapon gyűjtötték be?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 00:30
1/14 anonim válasza:
olvastam valamit erről. hogy voltak akik szomszédok voltak meg a sztriptízesek ismerték egymást meg volt aki a tv-nél dolgozott korábban. igazából mindenki ismert mindenkit már alapból. de ez csak valami szenny oldal írta , azt állították egy rtl-es küldte nekik az infókat emailben de kitudja....
2/14 A kérdező kommentje:
Jó hogy nem az Rtl nagydumás konyhásnénijét küldték már be!
2011. márc. 29. 01:03
3/14 anonim válasza:
hát ja. beküldhetek volna bárkit. csak a pénz számít nekik más nem. de ez van ebből él a tv. olyan emberek kellenek tudnak valamilyen szintű szórakozást nyújtani. nem küldhetnek be vad idegeneket akik azt mondják nagy partiarcok aztán kiderül hogy nem és kussba ül meg zabál az egész bagázs végig és nem csinálnak semmit. így legalább történt valami. meg persze ezektől a hírektől is nő az rtl nézettsége.
4/14 anonim válasza:
Hát ezek sem csinálnak semmit, az ég adta világon!! XD Max azt amit ha nem tesznek meg, bünti járt érte... és szerintetek komolyan meglettek hívva? Jézusom, h lehettek ilyen löttyedt gondolkodásúak? Mégis hogy volna valaki képes fél évig tetetni magát, már rég lebukott volna mindenki ha igaz lenne amiről ti itt össze vissza írtok...
5/14 anonim válasza:
ha elszólja magát vagy lebukik akkor kivágják azt az adásból. nem?
6/14 anonim válasza:
Nem akarom bántani a bent lévőket, de ha valódi toborzás alapján válogattak volna, teljesen ismeretlen emberek közül, akkor szerintem sokkal változatosabb, színesebb csapatot tudtak volna összeállítani. Bár.... ha jobban meggondolom, különlegesebb, értékesebb emberek nem biztos, hogy akartak volna jelentkezni erre a játékra.
7/14 anonim válasza:
Azért azt sem merném kizárni, hogy a nagydumás konyhásnéni nem lett volna jó választás.
8/14 anonim válasza:
Csak halkan megjegyzem,hogy "kedves első válaszoló:minden egyes betüd amit írtál az igaz",és csak még annyit,hogy minden szereplésükért pénzt kapnak,minden egyes napot amit bent töltenek fizetést kapnak.De nem e-mailbe,hanem személyesen kapják meg kinek mi a dolga aznap"ki kivel veszekedjen"...stb.
9/14 A kérdező kommentje:
Igen, Éva sem lehet alapból ennyire hülye sokszor, gyakran, majdnem mindig.
2011. márc. 29. 23:11
10/14 anonim válasza:
Szerintem igen,meghívták őket.És szerintem is az egészért pénzt kapnak és le van nekik vázolva,mit csináljanak.
Mikor párbaj van,érdekes módón az ajtónál mindig annak a "barátai"toporognak aki visszajön a párbajról.Mintha tudnák kifog visszajönni.Szerinted miért nincs bent mondjuk egy 90kilós totyagos nadrágos háziasszony,vagy egy kőműves,vagy egy átlagos egyetemista.Az lenne a valóvilág.Szerintem Olivérek is hosszabb "életet"szántak a villában,de kiejtették éppen ezért a "bunda szag"miatt,bizonyításként.Ezek az én észrevételeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!