Törvényes keretek között a GYK tulajdonképpen 100%-ban anonim oldal?
Figyelt kérdés
Persze ha valaki olyan kérdést ír ki, ami alapján terrorizmussal gyanúsítható, abban az esetben érthető, hogy az több mint egy szimpla kérdés. De arra lennék kíváncsi, hogyha én mindenféle hülyeséggel kapcsolatban felteszek kérdést (péniszem mérete, bukott párkapcsolatom stb.), akkor mennyi az esély arra, hogy egy komoly cégnél dolgozó "kedves" ismerősöm IP alapján kideríti, hogy én tettem fel a kérdést és utána égek, mint a Reichstag. Nem szeretnék konteókat gyártani, de tény, hogy meglehetősen korrupt országban élünk és azért kapcsolatokkal elég sok piszkos dolgot el lehet intézni. Félre ne értsen senki, nem azt mondom, hogy a GYK korrupt, csak arra lennék kíváncsi, hogy az adatvédelmi törvény az tényleg érinthetetlen és minden esetben megmarad az anonimitás, ameddig csak a szánni való ügyes-bajos kérdéseimet teszem fel ezen az oldalon. Egyáltalán mennyire nehéz/időigényes IP alapján utánanézni a felhasználó kilétének?2016. júl. 21. 15:33
11/11 anonim válasza:
Ja, de ha valaki Sompgynabobodról írt egy személyes kérdést a saját stílusában, az simán be lehet már azonosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!