Titeket nem zavar, hogy itt mindenki azonos fejléccel van jelölve? Nem túl anonim az oldal összetétele? Ismeretségek születhetnek így?
Így jó hogy mindenki egyenrangú.De....ha olyan kérdést teszel fel,vagy válaszolsz egy kérdésre,írhatnak privit,és születhetnek akár barátságok is.
Én is találtam már ezen az oldalon "magamnak"egy barárnét.
(azért barátnét írtam,mert én is nő vagyok)
Elvarázsolva? Szerintem te vagy elvarázsolva. A legmélyebb tisztelettel, de nem értem a problémád.
on: szerintem is jó így, hogy név nélkül maradhatunk így könnyebb megnyílik néha az ember. Bár én a válaszaimat vállalom, de a kérdéseket van amikor nem biztos :) néha igen kínos...
Ez az oldal szerintem azért jött létre hogy arc és név nélkül tehess fel olyan kérdést ami mások számára talán egyérltemű és félsz megkérdezni...
Ez nem fórum és nem társkereső 1 ember kérdez és mások ha tudnak vagy akarnak válaszolnak rá...
Ez azért jött létre h egymást segítsük és nem azért h ismerkedjünk v barátkozzunk erre vannak chat szobák és társkereső oldalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!