Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket nem zavar, hogy itt...

Titeket nem zavar, hogy itt mindenki azonos fejléccel van jelölve? Nem túl anonim az oldal összetétele? Ismeretségek születhetnek így?

Figyelt kérdés
Olyan mintha számítógépek társalognának egymással../bocsi..tudom, itt hús-vér emberek ülnek a monitor mögött/..fura ez az oldal, a reklámok miatt él???
2009. júl. 4. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
szerintem is így a jó, bár néha egy-egy kérdést legszívesebben letörölnék :$
2009. júl. 8. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó ez így:)

Nem kell tudni,hogy ki az akivel épp kérdés-válasz beszélgetést folytatsz,legalább választ kapsz a kérdéseidre:)

2009. júl. 9. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pont így tökéletes, ahogy elmondták már előttem ez nem társkeresés szempontjából találták ki. Ebbe pont az a lényeg hogy névtelenül írogathatsz.
2009. júl. 9. 23:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Születhetnek ismeretségek itt igen:) Én egy másik oldalon tagja vagyok a GYk.hu-s anyukák topikjának s kiderült hogy van más is.Erre kderült h az a csaj is Kőbányai. S itt lakik tőlünk 10percnyire.(3buszmegállónyira) S ráadásul a lányink is majdnem 1idősek.(2hó van köztük) S mióta találkoztunk mindig beszélünk telefonon,vagy emailezünk privátban. facebukon vagy iwiwen:D

Multkor mentek vhova s megtaláltam itt,a névtelen gyk.hu oldalon a kérdését:) (Válaszból tudtam h ő az:))Tök poén volt:))

2011. aug. 30. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerinted a 12 éves kis csajok fel mernék tenni a menstruációról szóló kérdéseiket, ha kép és név is kellene hozzá? Vagy a retardált idióták, a hülye kérdéseiket? + Ha olyan lenne, ezt a kérdést nem kellett volna feltenned.
2011. aug. 30. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!