Titeket nem zavar, hogy itt mindenki azonos fejléccel van jelölve? Nem túl anonim az oldal összetétele? Ismeretségek születhetnek így?
Figyelt kérdés
Olyan mintha számítógépek társalognának egymással../bocsi..tudom, itt hús-vér emberek ülnek a monitor mögött/..fura ez az oldal, a reklámok miatt él???2009. júl. 4. 11:25
11/15 anonim válasza:
szerintem is így a jó, bár néha egy-egy kérdést legszívesebben letörölnék :$
12/15 anonim válasza:
Szerintem is jó ez így:)
Nem kell tudni,hogy ki az akivel épp kérdés-válasz beszélgetést folytatsz,legalább választ kapsz a kérdéseidre:)
13/15 anonim válasza:
Szerintem ez pont így tökéletes, ahogy elmondták már előttem ez nem társkeresés szempontjából találták ki. Ebbe pont az a lényeg hogy névtelenül írogathatsz.
14/15 anonim válasza:
Születhetnek ismeretségek itt igen:) Én egy másik oldalon tagja vagyok a GYk.hu-s anyukák topikjának s kiderült hogy van más is.Erre kderült h az a csaj is Kőbányai. S itt lakik tőlünk 10percnyire.(3buszmegállónyira) S ráadásul a lányink is majdnem 1idősek.(2hó van köztük) S mióta találkoztunk mindig beszélünk telefonon,vagy emailezünk privátban. facebukon vagy iwiwen:D
Multkor mentek vhova s megtaláltam itt,a névtelen gyk.hu oldalon a kérdését:) (Válaszból tudtam h ő az:))Tök poén volt:))
15/15 anonim válasza:
Szerinted a 12 éves kis csajok fel mernék tenni a menstruációról szóló kérdéseiket, ha kép és név is kellene hozzá? Vagy a retardált idióták, a hülye kérdéseiket? + Ha olyan lenne, ezt a kérdést nem kellett volna feltenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!