Szerintetek sincs értelme megjeleníteni a nevünket?
Fel tettem egy kérdést, amibe semmi sértőt, vagy ilyesmit nem írtam. Erre ilyeneket írtak, hogy én agresszív vagyok, meg pökhendi, stb. Nem is a kérdésre válaszoltak.
Szerintem csak azért, mert voltak válaszaim, amikben nem voltam túlzottan kedves, de bunkó sem, mivel a "Humor" kategóriában volt. Egyszerűen nem tudok másra gondolni, mivel semmi rosszat nem írtam oda. Vagy csak én nem láttam, hogy agresszív a kommentem?
Meg lehet ennyiből állapítani, hogy valaki milyen ember?
[link] hát ez van...
Akkor neked miért van kint a neved?
Szedd le a francba, veled is szemétkedni fognak.
Én sem teszem ki a nevem, pont emiatt, mert akkor biztos lesz pár troll aki elkezd szemétkedni.
Persze biztos akad aki megismeri a válaszaimat, mert leginkább mobiltelefonok kategóriában válaszolgatok, és nem nagyon változtatom a véleményem. Tehát ha van 2 hasonló kérdés, akkor 2 hasonló választ fogok írni.
Meg volt egy válaszoló (hozzáteszem, nekem ott nem volt teljes a kép..szerintem ő volt a kérdező is csak másik fiókból..) aki egy kérdésen belül 3 választ adott, és mind a háromszor úgy próbálta feltűntetni, hogy ő nem ugyanaz a személy..így írta le hogy "Akkor mégis a #2-nek volt igaza, nem kell egyből letámadni mindenkit kedves válaszolók (...)", persze egyértelmű volt, hogy ő az.
Persze volt már olyan aki (miután leszóltam, hogy hülyeséget ír) azzal jött, hogy "név nélkül könnyű okoskodni", írta ezt név nélkül..
De az a véleményem, hogy azért annonim oldal. Bármit leírhatsz, nem kell felvállalnod, hogy ki vagy, és szerintem ez így a legjobb, nem érdemes nevet kirakni, mert abból csak a gond van..
"A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad."
Ezt hogy csináltad? :D
"A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad."
Ez kemény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!