Én gondolom csak így, vagy szerintetek is igazam van?
Nem, az nem lenne jó, mert akkor a többi kategóriába mennének ezek a "kérdések".
Maradjon csak meg, higgye a sok vicces fiú, hogy vicces, mi pedig kerüljük el messzire a "Humort".
Arról nem tudok véleményt írni, hogy változott-e, milyen irányban és milyen mértékben a „Humor” alkategóriában levő kérdések, válaszok színvonala, ugyanis nem szoktam azokat olvasni. A kérdésed kapcsán kerestem meg, hogy egyáltalán hol van ez az alkategória.
Mindenesetre, nekem még nem okozott gondot. Sem a belépéshez, sem kérdés megnyitásához, sem kérdés-, komment-, válasz írásához nem feltétel, hogy megnyissak egy „Humor” kérdést. Illetve, semmilyen korlátozást nem tapasztaltam, ami a „Humor” miatt lenne. Így, számomra, olyan, mintha nem lenne.
Persze, én, veled szemben, vélhetően, több évtizedes kor- és tapasztalat előnyben vagyok a helyes döntéshez, választáshoz. De, az unokámról is tudom, hogy a 72 TV-csatornából csak azt a kettőt nézi, amelyeken neki tetsző műsorok vannak; amik, szerinte nem jók, azokat nem. Eszerint, ő is előnyben van veled szemben. Nem zavarja az, amit nem használ, hiszen nincs rákényszerítve, hogy nézze. Igaz, már nagyfiú. Épp a múlt héten volt négyéves.
Olyan jó, hogy te is ilyen lenéző és előítéletes vagy! A "Humor kategóriáról kérdeztem, hogy jön ide az, hogy az unokád okosabb, vagy hülyébb? Mert te ezt írtad, csak más szavakkal.
És ha már itt tartunk.
"De, az unokámról is tudom, hogy a 72 TV-csatornából csak azt a kettőt nézi, amelyeken neki tetsző műsorok vannak; amik, szerinte nem jók, azokat nem. Eszerint, ő is előnyben van veled szemben. Nem zavarja az, amit nem használ, hiszen nincs rákényszerítve, hogy nézze."
Ezek szerint egyáltaláb nincs előnyben velem szemben, sőt hátrányban, ti vagytok olyan "okosak", hogy fizettek azért, amit nem néztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!