Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ez miért van így itt a GYIK-en?

Ez miért van így itt a GYIK-en?

Figyelt kérdés

Valaki ma ezt írta egy válasznak:

"5_ös vagyok. 4_es csak most látom, hogy hány százalékos vagy. Ez sok mindent elárul. Inkább ne olvasgass, úgy sem érne semmit."

Csakhogy!!!

Láttam itt 90%-os válaszolót,igaz ő az ezotéria rovatban szedte össze ezt a magas számot.

Tehát,ha ő ír egy választ az állatos rovatba,akkor az tuti,hogy jó,mert ő egy 90%-os?

Személyesen ismerek állatorvos válaszolót,akit itt lepontoznak rendszeresen 0%-os válaszra,de a rendelőben 1:1 ugyanazon válaszért 5000 ft. + ÁFA üti a markát!

Komolyan,aki ennyire...,hogy nem a válasz tartalmát,hanem a %-ot nézi?

2016. márc. 31. 12:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem érdemes nézni a %-ot. Tényleg egyesek úgy használják mint a like/dislike, aztán aszerint pontoznak, hogy épp milyen a szájízük. (persze tisztelet a kivételnek).

Meg egyes kategóriákban való válaszolással csak ronthatsz a %-on, pl tini párkapcsolatok...

Volt egy időszak, amikor amikor az elektronikus eszközök-mobiltelefonok kategóriába valahogy túl sok apple-fanboy tévedt, és mindenki aki nem apple terméket ajánlott valakinek, az földig volt pontozva. Ugyanez megvolt egyébként fordítva is, akkor meg az apple-sök voltak lepontozva

Én azt mondom mindig, hogy az állat kategória az a tipikus "nagyokosok gyülekezete". Ha valaki az igazat írja, nem azt amit egyesek látni akarnak akkor le van pontozva. Régebben válaszolgattam ott, most, már inkább csak röhögök a sok fogyatékoson. Ami ott van, az kb úgy néz ki, hogy mindegyik azt hiszi magáról, hogy ő tökéletes, és kb mindenki szar gazdi, csak ő nem. Nyílván, neten keresztül aztán könnyű okosnak lenni, de azért 1-2 ilyen nagypofájút aki pontozgat megnéznék, hogy milyen jó állattartó.

Egy állatorvos a tapasztalatát írja le, ami nem feltétlenül egyezik a wikipédiás standard szöveggel, ezek meg csak azt ismerik, kb ennyi..

Sajnos ilyen az oldal. Szerintem ezt az egész %-os értékelési rendszert vagy meg kellene szüntetni, vagy gyökeresen át kellene alakítani, mert így semmire sem jó, csak a trollok, hülyék, meg 10 évesek miatt a normális felhasználókat idegesíti (mint ahogy te is kiakadtál.)...

2016. ápr. 2. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!