Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire kapsz itt segitokesz...

Mennyire kapsz itt segitokesz /hasznos valaszokat? Mennyi volt a maximalis valasz, amit eddig 1 kerdesre kaptal?

Figyelt kérdés

2015. jún. 23. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Többnyire a válaszok minden kérdésemre hasznosak voltak, volt amikor nem kaptam választ vagy olyan válaszokat kaptam amelyek sértegetnek, ezért sokszor az experience project-en kérdeztem . A kérdéseimet megválaszolták vitàk nélkül ezért nem pont a legmagasabb száma a válaszadóknak. Megválaszolatlan kérdésből van egy pár
2015. jún. 23. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Az a kérdéstől függ, az egészség kategóriában sok a kontár, akik olyan baromságokat írnak, hogy csak na, ami tényleg azért gáz, mert sokan azért írnak oda, mert problémájuk van és segítséget szeretnének, mikor fogalmuk sincs a témáról. Még a család kategória az, ahova rengeteg szűklátókörű ember jár, akiknek az életfilozófiája nem feltétlen találkozik a gyakorlattal, de az nem baj. És ott minden élet-halál kérdés, többet oda se írok kérdést, az biztos...

Amúgy azt mondanám, hogy többnyire hasznos válaszokat adnak, de a stílussal vannak bőven bajok (bár vicces, hogy általában azok a legbunkóbbak, akikről általában kiderül, hogy fogalmuk sincs a dologról, és nem kell itt semmilyen megosztó témára gondolni, ez megy mondjuk a közoktatás vagy a számítástechnika alatt.)

A legtöbb válasz 86 volt nekem egy kérdésre.

2015. jún. 23. 23:41
 3/8 opened paradise ***** válasza:

100-200 körül. De az már rég volt és beszélgetés lett belőle.

Általában kapok,bár sokszor inkább arra koncentrálnak,hogy kint a nevem,mert van aki azt hiszi,hogy 1-2 válasz alapján már ismer.

2015. jún. 23. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyobb részben hasznos válaszokat kaptam, igaz egyiket sem a problémásabb témákban tettem fel (tehát nem családi kapcsolatok, hanem kisállattartás, főzés stb). A max válasz 27 volt, de azok már nem igazi válaszok voltak. Hasznos válasz 10-15 körül. De volt olyan kérdésem aminél az egyetlen bejött válasz hasznosabb volt mint máshol az 5-6.
2015. jún. 24. 01:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Kb 10-ből egyszer kapok értelmes választ. Máskor pedig megpróbálják kiforgatni a szavaimat, olyankor szájbarágósan el szoktam magyarázni a kérdésem minden egyes részletét, mintha értelmi fogyatékosokhoz beszélnék, mert különben mindenbe belekötnek.
2015. jún. 24. 02:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyszer etettem trollt, azóta jelentgetem a saját kérdéseim alatt, vagy ha ártalmatlan, akkor simán figyelmen kívül hagyom. Esetleg ha nincs miért jelenteni, mégis kellemetlen, akkor gyorsan kiugrasztom a nyulat a bokorból és mehet moderálásra az összes marhaság, amivel előjött. Előfordult, hogy én értettem félre, és ez rövid úton ki is derült.
2015. jún. 24. 17:12
 7/8 Polgár Sándor Páty válasza:
Hogyan kell otthon krumpli cukrot főzni kérdésemre nem kaptam választ, ami meglepő, mert sokan főzik otthon. Alsós koromban én is főztem, de elfelejtettem. Most pedig nem szán meg senki, hogy elárulja. A piaci kofák főzik, de ők nem árulják el.
2015. jún. 29. 05:55
 8/8 anonim válasza:
Nekem 50 volt a maximális válasz gyereknevelés témakörben, - ahhoz "mindenki" jobban ért... Hasznos látni, hányféleképpen gondolkodnak az emberek. Szeretek kérdéseket feltenni.
2015. jún. 29. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!