Azok akik tudnak sorok között olvasni. Segitetek? csak normális válaszokat akarok, aki hülyeséget irna az inkább tartsa meg magának mert nem érdekel. amit meg kéne fejteni az lent:
-verseket írok a nagy közönségnek amiben van egy kis igazság
-verseket írok magamnak amiben van egy kis álmodozás
-szeretem a csöndet de nagy zajt csapok magam körül
-félek a jövőtöl de nem hiszek benne
-hiszek abban hogy minden okkal történik de át akarom irni
-szeretném ha megfejtenél de félek hogy elmenekülsz
Kérdező, a olyan szövegeknek, amiknek látszólag nincs értelme, tényleg nincs is értelme. Elhiszem, hogy ha nagyon akarjuk, bele tudunk magyarázni 5-6 dolgot, de az nagyon erőltetett lenne. Az igazság az, hogy még te sem tudod, hogy mit akarsz ezzel rejtjelesen mondani.
Illetve azt sem tudom, hogy mit vársz tőlünk. Egy személynevet mondjunk, akiről egyes szám első személyben írsz, vagy fordítsuk le más szavakkal a szöveget?
Ezt megfejtettem: "...csak normális válaszokat akarok...".
Elég is volt.
Mindenki szeret valamilyen módon különleges lenni, kitűnni a többiek közül. És vannak, akik másoknál jobban igénylik, hogy különlegesek legyenek, nehezen megismerhetők, értéket hordozók. (Leginkább nők.) Néhányuk szinte retteg attól, hogy esetleg átlagosak. Az idézett sorok arra utalnak, hogy az illető nagyon vágyik rá, hogy különlegesnek tartsák, hogy más legyen, mint az átlag, máshogy viszonyuljanak hozzá. Semmi mást nem vár tőled, csak hogy ne kezeld átlagosként. Ne keress benne sémákat, ne mond neki, hogy "tipikus nő". Inkább fogalmazz homályosan, mert abba azt ért bele, amit szeretne. A lényeg, hogy éreztesd vele, hogy ő más, mint a többiek.
A többi rajtad áll. Ha valóban nem tudod megoldani ezt a feladatot, akkor inkább kerüld el az illetőt, mert egyáltalán nem tűnik stabil, kiegyensúlyozott embernek. Minden erejével ezt fogja mutatni, de belül tele lehet bizonytalansággal. Éppen ezért akarja, hogy "megfejtsd", hogy igazold az elképzelését saját magáról. Szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!