Ez miért van így itt a GYIK-en?
Valaki ma ezt írta egy válasznak:
"5_ös vagyok. 4_es csak most látom, hogy hány százalékos vagy. Ez sok mindent elárul. Inkább ne olvasgass, úgy sem érne semmit."
Csakhogy!!!
Láttam itt 90%-os válaszolót,igaz ő az ezotéria rovatban szedte össze ezt a magas számot.
Tehát,ha ő ír egy választ az állatos rovatba,akkor az tuti,hogy jó,mert ő egy 90%-os?
Személyesen ismerek állatorvos válaszolót,akit itt lepontoznak rendszeresen 0%-os válaszra,de a rendelőben 1:1 ugyanazon válaszért 5000 ft. + ÁFA üti a markát!
Komolyan,aki ennyire...,hogy nem a válasz tartalmát,hanem a %-ot nézi?
De. Épp ezért én nem is veszem figyelembe a százalékokat.
Vannak, akik csak azért vannak itt, hogy trollkodjanak és számukra az az öröm, ha maximum 40 százalékon vannak. Mondjuk a trollkodást önmagában nem is veszem figyelembe, bár én is csinálom néha.
Egyébként amit példának hoztál annál a kérdésnél speciel igaz volt ez a kijeletés. :D
De egyébként nagy átlagban nem mércadó a 100%.
Főleg ha tini kérdéseknél válaszolgatsz. Ahogy írták is, sok kisgyerek lepontoz...
Semmi értelme ezen az oldalon a %-nak, és sose nézem senkiét. A sok facebookról szabadult takony tetszik/nem tetszik-ként használja. Példák:
-1. Kérdés: Mi a kedvenc kajád?
-1. válasz: Vajban sült fokhagymás-lime-os lazac salátával. Ez 15%-ban hasznos.
-2. válasz: Paprikáskrumpli!
Ez pedig 95%-ban hasznos.
-2. Kérdés: Mennyi a havi kereseted? Mit dolgozol?Mit tettél érte?
-1. válasz: SQL programozóként dolgozok, gimiben jól teljesítettem, majd egyetemre mentem. A keresetem 600.000 Ft. Ez a válasz 22%-ban hasznos.
-2 válasz: Nagy nehezen elvégeztem a szakmunkást 2 bukással, de nem érdekelt az egész, úgyhogy közmunkásként dolgozok. A keresetem 52.000 Ft. Rohadjon meg az egész ország meg se fizetik az embert! Ez pedig 81%-van hasznos válasz.
Szerintem ez mindent elárul a pontozós rendszerről.
5-ös válaszoló hozzászólásáról amúgy eszembe jutott ez az eset:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__76318..
Volt egy kérdés, jöttek válaszolok, de az Erzsébeten kívül mindegyik le lett pontozva :D
Hahóó! Én írta, az idézett választ. Nem vagyok agyhalott. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Csak hogy lássák mások, hogy mire írtam a választ.
9.: Egyrészt kitörölték ha jól látom. Másrészt meg tényleg miből gondolod, hogy bárkinek a százaléka számít?
Épp kedden történt, hogy közölték semmi közöm az adott témához, amire válaszoltam. Ehhez képest az összes többi válaszoló csak a saját példáját tudta hozni, találgattak, míg én a munkámból adódóan pontosan tudtam a választ. 77 %-os meg egyetlen vita alatt lehetsz 81-ről indulva. Szerintem nem érdemes nézni a százalékokat, nagy általánosságban semmi köze a válasz hasznához. Akár úgy is lehetnék 88 %-os hogy naponta kétszázszor pontozok másokat. És akkor "okos" vagyok, mert nyomogatom a pacsikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!