A Gyakorikérdéseken miért kötekednek állandóan a válaszolók?
Ha felteszek egy kérdést állandóan kötekedő válaszokat kapok, hogy miért nem vagyok képes megkeresni, nekik 1 másodpercükbe került megtalálni a választ. Ahhoz képest én sehogy sem találom meg a választ, hiába kerestem vért izzadva.
Mások meg azért kötekednek, hogy miért teszek fel olyan kérdést, amire csak olyan tudhatja a választ, aki egy adott településen él. Nem én tehetek róla, hogy máshol nem tudom feltenni a kérdésemet. :-S
Miért használják olyanok a Gyakorikérdéseket, akiknek a válaszai szín tiszta kötekedés? Miért akarnak egyesek minél jobban beletaposni az emberekbe?
Ez voltál te?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__7580063-g..
Megkaptad a választ, nem? Akkor meg?
Ha nem vetted volna észre okoska az egész országban mindenki kötekedik mindenkivel.
Velem a boltban, munkahelyen, mindenhol!
Szóval nem csak a parlamentben, itt a fórumon is.
ma 21:26
Nem, nem én vagyok.
ma 21:27
Milyen feszkót?
ma 21:31
Külföldön – más nemzeteknél – is van ilyen?
ma 21:35
Vettem észre. :D
Mert itt megtehetik. Frusztrált az életük, fáradtak, szakítottak, szar kedvűek. És persze erre rá lehet fogni általában, jó magyaros szokás, hogy megmagyarázzuk gyökérségünk okait. :)
Mondjuk abban igazuk van, ha valaki feltesz egy olyan kérdést, amit már 200000-en megkérdeztek előtte...vagy egyszerűen hü-lyeségeket kérdeznek...
Ez is kötekedés, amikor kisajátítják, hogy ilyen csak Mo-on van, sőt magyar mentalitás, stb.
Tessék megnézni, angol nyelven is ugyanez folyik. Vagy azok is magyarok, angulul? Nem hiszem, elég jól ki lehet találni a fogalmazásból, stílusból, még idegen nyelven írva is, ha magyar valaki.
Egyszerűen ilyen lett a világ, csak pénzért vagyunk normálisak, különben undokak. Ezt élik ki itt is. Lehet, hogy ez jó, mert az utcán kisebbet rúgnak valaki másba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!