Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Remélhetünk ettől megoldást a...

Remélhetünk ettől megoldást a lepontozók miatt?

Figyelt kérdés
Jeleztem a vezetőség felé, hogy egy csapat itt szórakozik a játszótér helyett, hogy a normálisan válaszolókat, minden alkalommal lepontozza. Kértem találjanak megoldást a problémára. Szerintetek lesz foganatja? Mert az oldal nem ezért jött létre.

2016. jan. 11. 02:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%
#19 Én nem teszek semmi rosszat, csak mondom, nem értek veled egyet. Lepontozhatlak objektív, vagy szubjektív vélekedésem szerint. Hogy ez neked rosszul esik az már megint más kérdés. A világ sokszor igazságtalan ezzel együtt kell élni. Te is, én is magunkért teszünk minden, még válaszolni is ezért válaszolunk, mert valamilyen önigazolást akarunk kapni, de ami neked jó az nekem rossz lehet. Nem vagyunk egyformák, még ha neked is van igazad egy ilyen oldalon nem beszélhetünk valódi százalékról. Én ezt akarom velem megérteni. Butaság teljesen komolyan venni itt a pontszámokat, végy példát a 20-asról. Ha a rablás büntetlen lenne nem biztos, hogy meg is tenném, mert csak akkor rabolnálak ki, ha lenne rá okom, de ez már erkölcs kérdése. Nem ide tartozik.
2016. jan. 11. 14:40
 22/29 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem hagyd nyugodtan figyelmen kívül, engem is csomószor lepontoznak, de már nem érdekel, most ne abból szűrd le, hogy neked hasznos-e egy válasz, hogy esetleg valaki szórakozik, vagy kötözködni akar, és esetleg lepontozza, ami számodra hasznos, meg mások is írták pl. hogy egyetértenek vele, amit írt, megállja a helyét; szerintem csinálj akkor úgy nyugodtan, mintha a pontozás ott se lenne.
2016. jan. 11. 14:50
 23/29 anonim ***** válasza:
28%

"Én nem teszek semmi rosszat"

Nem igaz, leírtam miért. Nem tudtál rá mit mondani.

"csak mondom, nem értek veled egyet"

Akkor ezt meg is tudod indokolni, ugye? Miért nem írtad akkor ide?

"Hogy ez neked rosszul esik"

Az az én bajom.

Viszont az, hogy emiatt mások rosszul ítélnek majd meg - az viszont már komolyabb probléma. KÁRT OKOZOL NEKEM.

És ezt TE IS TUDOD.

"A világ sokszor igazságtalan ezzel együtt kell élni."

Ja, és akkor tegyünk róla, hogy még rosszabb legyen?

"még ha neked is van igazad egy ilyen oldalon nem beszélhetünk valódi százalékról."

Ebből a szempontból teljesen mindegy: ugyanis ez IS egy szempont az itteni megítélésnél.

"Butaság teljesen komolyan venni itt a pontszámokat"

Nem is ezt mondtam, ha figyeltél volna.

"Ha a rablás büntetlen lenne nem biztos, hogy meg is tenném, mert csak akkor rabolnálak ki, ha lenne rá okom"

Lenne. Pénz lenne nálam, ami jól jönne neked.

Nézd: ha te egy jóindulatú ember lennél, ÉS nem érdekelne a pontozás - akkor NEM PONTOZNÁL.

Hagynád békén az itteni embereket, hogy ellegyenek magukban a kis pontjaikkal, ha már valami miatt ez fontos nekik.

Hogy mégsem ezt teszed, az azt bizonyítja, hogy NEM vagy jóindulatú ember. Biztos vagyok benne, hogy adott körülmények között a pénzt is elvennéd tőlem. Ugyanúgy megokolnád, mint ahogy most a pontozást is megokolod.

Most csak azért írod, hogy esetleg nem vennéd el, mert teljesen biztos vagy benne, hogy erre nincsen lehetőséged.

2016. jan. 11. 14:56
 24/29 anonim ***** válasza:
20%
Dehogy nem tudtam mit mondani, az érvem éppenséggel magától értetődik. Meg is idokoltam az előbb, csak figyelmen kívül hagytad. Sok érvet tudnék felhozni, ha ahhoz volna kedvem, de az egyik főoka, hogy megtehetem. De nem is az a lényeg, hogy én mit teszek, hanem a többség teszi ugyanezt, mert nem egy ember kell, hogy nulla százalékban hasznos legyen a válaszod. Ezt azért érted, ugye? A százaléknak nincs értéke, ha ezért válaszolsz már akkor vesztettél, amikor ide jöttél.
2016. jan. 11. 16:52
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

"egyik főoka, hogy megtehetem"

Igen: pont ezért mondtam, hogy simán kirabolnál. HA megtehetnéd. Sajnos gazember vagy.

No nem nagy gazember, ahhoz azért több kellene - picike kis gazember vagy. Troll, ahogy itt nevezik.

"a többség teszi ugyanezt"

És akkor mi van?

A többség sajnos szintén hasonló hajlamú, mint te.

Mármint azok között, aki egyáltalán pontoz... járnak ide normális emberek is, csak ők kevesebbet pontoznak.

"A százaléknak nincs értéke, ha ezért válaszolsz már akkor vesztettél, amikor ide jöttél."

Lehet, hogy nehéz a felfogásod: NEM ezért járok ide.

Csak - mint ahogy te is tudod - bizonyos % alatt lehetetlen helyzetbe kerülök itt.

És te sajnos ráteszel még, hogy mielőbb odakerüljön minél több ember.

2016. jan. 11. 21:45
 26/29 anonim ***** válasza:
18%
Nem vagyok gazember, rabolni pedig még sose raboltam ki senkit, csak te vagy felszínes Ha a szükség úgy hozná naná, hogy rabolnék, ahogy mindenki más. Most is rabolnak az emberek egyre másra, csak vagy legálisan teszik, vagy illegálisan. Ugyanez a helyzet a pontozással. Van aki titokban nyom le téged, de akadnak őszinték is, mint például én vagyok. Én sem azért járok ide, hogy figyeljem neked éppen mennyi százalékod van, mert egyáltalán nem érdekel. Bizonyos százalék alatt nem fogsz nehéz helyzetben kerülni. Ha valaki emiatt nem vesz komolyan, csak magát minősíti. Nem hiszem, hogy annyi sok IQ harcos lenne itt, aki nem képes önerőből döntéseket hozni.
2016. jan. 11. 22:06
 27/29 anonim ***** válasza:
47%
kérdező: ne érdekeljen. most komolyan. ez csak egy honlap. még ráadásul nem is presztízskérdés a dolog, hisz tök anonim vagy. nem értem miért van mindenki oda ezekért a pontozásokért.
2016. jan. 31. 16:26
 28/29 anonim ***** válasza:
35%

Azért, mert ha az ember mond valamit - AKÁRHOL - akkor nem jó dolog, ha közben ott villog mellette egy bélyeg, hogy "EZ AZ EMBER EGY NAGY NULLA!"

Csak ez az egyetlen dolog, amiért minden értelmes embert zavar a lepontozás.

2016. jan. 31. 17:05
 29/29 anonim ***** válasza:
értelmes embert? ez most egy vicc ugye? nem tudom hány évesek vannak itt, de akinek egy kis lepontozás már rögtön azt jelenti hogy "egy nulla", az nem lehet más mint egy hisztis kisgyerek, vagy egy megkeseredett ember, akinek attól függ az élete, hogy egy kérdésnél valaki lepontozta a válaszát.
2016. jan. 31. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!