Remélhetünk ettől megoldást a lepontozók miatt?
leszarják.
a pénz így is úgy is dől a bannerekből, a látogatottság nem fog csökkenni, az oldalt meg nem csak ezért nem fogják átszabni mert itt néhányan nyomkodják a piros kezet.
menjél kicsit a politika rovatba, vagy a családi kapcsolatokba, de a vallás kategóriába is benézhetsz, ott azóta nonstop megy a lepontozás mióta létre jöttek, függetlenül attól, hogy milyen választ adtál.
http://www.gyakorikerdesek.hu/regi-toplista
itt meg csemegézz egy kicsit, nézd meg az összesített toplistában az első helyen több mint 300.000 ponttal ki vezet, és hogy mindezt a piros, vagy zöld kezek nyomkodásával szerezte.
a többi felhasználót is érdemes nézni, mennyi pontot kaptak értékelésért.
természetesen ez önmagában nem lehetséges ennyit értékelni, hisz több mint 300.000 válaszra kellett volna rányomni, 100% hogy valami szoftveres dologgal nyúltak bele, és ha ez nem szúr szemet az oldal üzemeltetőinek, akkor sztd érdekli őket az ami itt megy?
beszélgettem egy informatikussal, és ő mondta hogy lehet írni olyan programot simán, ami automatikusan pontoz annak függvényében, hogy pontszámot is kapjál érte.
mert ugye ha egy 100%-os válaszra nyomsz egy pirosat, akkor azért nem jár pont, sőt ugye pontlevonás jár.
de ha egy 52%-osra nyomsz pirosat akkor már esélyes hogy kapsz érte 1 pontot.
egyébként nincs itt semmilyen lepontozó csapat.
ha nagyon össze szedném magam akkor egy hét alatt össze tudnám hozni egyedül, hogy minden választ 20-30%-osra pontozzak.
kell hozzá 3-4 regisztráció, különböző IP-k alatt futtatva, néhány hasznos válaszolás (természetesen nem ebben a kategóriában) hogy nőjön a százalékom, ezáltal a hasznos értékelési százalékom is növekszik.
és ha kellőképpen feltoltam az összes regisztráció százalékát akkor onnantól kezdve a 3-4 profil segítségével magamnak is tudom emelni a százalékot, tehát magamat felpontozom, a többieket pedig le.
természetesen akinek ehhez van türelme, és SOK ideje az egy nem normális ember.
eleve ezért faxság a pontozási rendszer, mert egyszerűen kijátszható, ha valaki van olyan gyökér hogy az idejét erre pazarolja.
Baxki, csak 5866.vagyok a toplistán, hogy fogok így elaludni?
Azt hittem legalább az első 5000-ben benne leszek.:,(
Komolyra fordítva a szót,nem nagyon tudnak mit tenni a lepontozások ellen,ha tényleg van itt ilyen brigád, hát törjön le a kezük.
A családi kapcsolatokban már én is észrevettem,adhatok bármilyen választ,mindig lepontoznak szinte.
Érdekes...
A politika még érthető, ott az emberek véres szájjal tudják a vélt,vagy valós igazukat védeni,de a családi kapcsolatokban, kaphatott az ember bármilyen nevelést,némi józan ész azért nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!