Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Remélhetünk ettől megoldást a...

Remélhetünk ettől megoldást a lepontozók miatt?

Figyelt kérdés
Jeleztem a vezetőség felé, hogy egy csapat itt szórakozik a játszótér helyett, hogy a normálisan válaszolókat, minden alkalommal lepontozza. Kértem találjanak megoldást a problémára. Szerintetek lesz foganatja? Mert az oldal nem ezért jött létre.

2016. jan. 11. 02:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem. Ha valakinek nem tetszik a válaszom le pontoz, de engem ez nem érdekel. Neki más az igazsága és kész. Vannak alapból rosszindulatú emberek, de engem nem a % érdekel, hanem hogy tudtam-e segíteni a kérdezőnek.
2016. jan. 11. 08:11
 12/29 opened paradise ***** válasza:
30%
Az az alltime lista,simán lehetséges ennyit nyomkodni.
2016. jan. 11. 08:16
 13/29 anonim ***** válasza:
28%

"engem ez nem érdekel"

Ezzel csak egyetlen gond van: én is furán nézek arra az emberre, aki itt 60% alatt van. Valami oka csak van, hogy ennyire lepontozták... nem?

Pedig lehet, hogy nem, csak rossz helyen szokott írni, ahol mindenkit lepontoznak.

2016. jan. 11. 09:30
 14/29 anonim ***** válasza:
37%
Én most nyomtam mindenkire pirosat, mert nem értek egyet veletek. Az a helyzet, hogy bármikor lepontozhat mindenki mindenkit. Ebben nincs semmilyen szabálytalanság. Nevetséges, hogy még komolyan is tudjátok venni ezeket a százalékokat.
2016. jan. 11. 11:13
 15/29 anonim ***** válasza:
41%

Amint látod: megoldást nem remélhetünk, csak újabb lepontozást.

Trollkondás: ha ennyire nem érdekel a dolog, akkor akár békén is hagyhatnád az embereket, nem? Vagy mégis érdekel, és szeretsz rosszat okozni másoknak?

2016. jan. 11. 13:03
 16/29 A kérdező kommentje:
A lepontozások miatti százalékokkal az a gond, hogy idetéved valaki, aki a kérdésére adott válaszolók százalékait nézi és teljesen hamis képet kap. Hiába vannak itt segítő szándékú emberkék, a trollok miatt, őket sem fogják komolyan venni. :( Nekem mindig az volt az elvem, ha segíteni nem tudsz, legalább ne árts. (N)
2016. jan. 11. 13:26
 17/29 anonim ***** válasza:
40%

#15 Te sem érted, hogy ennek a pontozásnak nincs különösebb értelem, és nem szabálytalan az egyet nem értés. Mindegy, hogy valaki trollkondásból vagy más egyébből nyomja rád a piros pacsit. Azt hiszed, mert 70-es, 80-as, 90-es lesz okosabb is leszel bárkinél is? Na nem! A megoldás mit változtatna az életeden? A neten akarsz sikereket elérni? És mit érsz el a magasabb pontszámmal? A válaszod alatt ott van, hogy "a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. ", jaj már milyen bosszantó, hogy a többség nem ért veled egyet, ugye? Mert a többségnek mindig igaza van. Egy francokat! Ha bemész egy katolikus templomba és a sátánizmusról beszélgetsz nekik nem fognak veled kifejezetten egyetérteni, sőt meg is vernek bazzeg.

"ha ennyire nem érdekel a dolog, akkor akár békén is hagyhatnád az embereket, nem?"

Mert megvertelek? Már a kommunikáció is bűn?

"Vagy mégis érdekel, és szeretsz rosszat okozni másoknak?"

Merthogy az rossz, hogy lepontozhatlak, mert megtehetem? Nem raboltalak ki vagy ilyesmi. Szerintem nincs igazad és kész, éppen ezért lepontozlak.

2016. jan. 11. 13:40
 18/29 anonim ***** válasza:
23%
Akik da kérdésére adott válaszolók százalékait nézi a válaszok helyett azok mind IQ-bajnokok. De szerintem te nem azért teszed fel a kérdéseidet, hogy más profitáljon. És nem hiszem, hogy sokat tudna segíteni, aki a válaszokat nézi a kérdés helyett, sőt nem is a válaszokat, hanem a százalékot. :P
2016. jan. 11. 13:51
 19/29 anonim ***** válasza:
36%

"Merthogy az rossz, hogy lepontozhatlak, mert megtehetem?"

Az a rossz, hogy ezzel kárt okozol nekem.

Amúgy ezt te is tudod.

"Nem raboltalak ki vagy ilyesmi."

De azt is megtennéd, ugye? Ha lenne rá lehetőséged és nem lenne kockázata.

"Szerintem nincs igazad és kész"

Azt írtam, hogy azt, aki ide ír, VALAMENNYIRE minősíti az, ha nagyon alacsony a %-a. Szerintem ez igaz.

Ha szerinted ez másképp van, írd le, miért.

És ne egy kiragadott példát (hogy x.y. atomtudós is 25%-on áll), hanem általánosságban mutasd meg, hogy miért áll 40% alatt minden értelmes és jó szándékú ember, aki ide ír.

---

Ezek után még elgondolkodhatunk a morális részén is a dolognak.

JÓT TESZEL azzal, ha szépen lepontozol mindenkit?

Ugye, te is elfogadod, hogy ez inkább rosszat tesz nekik. Nem akkorát, mintha kirabolnád, de mégis rossz nekik.

Akkor miért teszed?

2016. jan. 11. 13:58
 20/29 anonim ***** válasza:
38%
#19: értelmesnek és jószándékúnak tartom magam, 80%-on állok. 3 éve ennyi, függetlenül mindenféle lepontozástól. Tojok magasról a pontozásra.
2016. jan. 11. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!