Miért nem törlik a moderátorok az offolásokat, és figyelmeztetik az offoló felhasználókat?
Nem tudom, hogy miért nem törlik; bár azt sem, hogy miért kéne.
A kérdéssel kapcsolatos gondolatok megosztása ízlés szerint minősülhet offnak is meg nem is.
Gondolom talán cenzúrát szeretnél. Én nem. Nekem nyugodtan írhat akárki offot is, semmi baj.
Ilyenkor rányomsz a válasz mellett a behajtani tilos táblára, és kiválasztod, hogy ez a válasz egyéb probléma miatt átnézendő. Emellett minden nap küldesz 2-3 emailt a GYK hivatalos email címeire, amiben megkéred őket, hogy a jelentési lehetőségeket bővítsék. Ahogy elkélne oda az "ez nem válasz a kérdésre", úgy az "ez eldöntendő kérdés", és még több más hasonló dolog. A minimum az lenne, hogy amit a szabályzat tilt, azt lehessen kategorizálva jelenteni.
Én már szinte mindenre az "egyéb probléma" opciót nyomom, kérdéseknél meg az "ebből nem derül ki, mit szeretne megtudni" lehetőséget. Hogy pontosan mi a baj, azt majd a moderátor kitalálja, ez a munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!