Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nincs humorérzékük a...

Miért nincs humorérzékük a modiknak?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyszerű probléma, amelyet egy -vélhetően tizen egy-két éves srác tett fel, aki mindenáron az anyja iwiw- jét akarta feltörni.

ez még nem is lett volna problémás - nem egyszer lehet ilyen "hogyan törhetem fel..." c. kérdéssel találkozni, de ez valami frenetikus volt!

a kissrác valami elképesztő stílusban -és helyesírással- reagált a válaszokra.

igaz, a válaszok sem voltak éppen nagyon finomak, de nem durvák, inkább cikizők voltak, ahogy a srác durvult, úgy lett egyre mulatságosabb a helyzet.

a kiscsákó a legképtelenebb reagálásokat is halálosan komolyan vette, már mindenki szó szerint fetrengett a röhögétől, ahogy a kérdező egyre inkább bohócot csinált magából - erre a modi törölte az egész topicot.

kár, mert egy jó szórakozástól "szabadította meg" a társaságot.

kedves modik!

nem lehetne egy kis humorérzéket is becsempészni a munkátokba?

2008. szept. 7. 03:40
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Ha modiknak hívod őket biztos nem. És ezek nem topikok. A humorérzéknek meg semmi köze a hiányos emberi intelligenciához.
2008. szept. 7. 08:57
 2/9 anonim ***** válasza:
2%
Ki mondta h sértő kedves 2. válaszcsi adóka ?
2008. szept. 7. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Vannak az interneten vicces, humoros oldalak, javaslom azok felkeresését, ha nevetésre vágysz.

A gyakorikerdesek.hu oldal tudásbázis, a szabályait is ez alapján alakítottuk ki, illetve a moderációt is ezen szempontok szem előtt tartásával végezzük.

Szóval ha valaki úgy véli, hogy csak trágárkodásban tudja kifejezni magát, azt egyáltalán nem tartjuk viccesnek, és repül az oldalról, ahogy azon kérdés kiírója is.

2008. szept. 7. 11:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Törölve lett az a kiscsaj is, aki a fényképét mutogatta. Pedig azon is jót derültünk. De igazatok van , elég sok gusztustalan szöveg volt abban is.
2008. szept. 7. 11:48
 5/9 A kérdező kommentje:

mélyen tisztelt méltóságos és nagyságosan tekintetes moderátor urak!

először is elnézésetekért esedezem, hogy a kedves magyar anyanyelvünk szabályait teljes mértékben figyelmen kívül hagyva, és őfelségetek mélyen megsértve csupa kisbetűvel írok, de alázatosan kérlek benneteket - méltóságos és tekintetes etc. moderátor urakat, hogy tekintsétek ezt gyarlóságom újabb bizonyékának, és nézzétek nékem el eme rossz szokásomat.

bízom nagylekűségetekben és kegyelmes jóságotokban, hogy ezért a bűnömért nem fogtok röptetni innen, hisz én úgy szeretlek benneteket!

no, akkor a humorról:

való igaz, hogy van a "humor" rovat és tessen mindenkinek ott röhögni, ha már ilyen hívságos és alantas módon akarja kiélni állatias ösztöneit, de könyörgök!

ha véletlenül, ritka módon gyöngyszemet találunk ott, ahol a legkevésbé számítunk arra - tessen már meghagyni azt nékünk, hogy minél többen gyönyörködhessünk eme gyöngy nagyszerűségében!

a tudományosságról és az igényességről meg csak annyit, hogy ha ez valóban komoly kritérium, akkor méltóztassatok a beírt kérdések (és válaszok...) 98%-át azonnal nyom nélkül elásni, törölni, elégetni és felnégyelni, mert biz' olykor- olykor (másszóval igen gyakran) olyan bődületes baromságokat méltóztatnak kérdezni a kedves felhasználók, hogy a fal adja a másikat.

az obszcén stílusról:

való igaz, hogy a hivatkozási alapul szolgáló kérdező valószínűleg nem a francia kisasszonyok által kapta a nevelést - de ezzel csak önmagát minősítette, nagy- nagy mulatságára a beszélgetés részvevői számára.

maradok alázatos szolgájuk, és gyarló felhasználójuk:

a kérdező.

2008. szept. 7. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó volt!!!! Isten veled, mindjárt röpülsz! :-) Csak vicceltem!!!
2008. szept. 7. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
óó ne már. én írtam abba a 3. meg a 4. kommentet. Tényleg jó kis szócsata alakult ki? Miről maradtam le? váááááááá igazságtalanság. követeljük vissza a kérdést a válaszokkal együtt. amúgy ez a "tudástár" kifejezés elég durva XD
2008. szept. 7. 23:14
 8/9 A kérdező kommentje:
sajnálhatod, hogy a végéről lemaradtál - sírtam a röhögéstől!
2008. szept. 8. 01:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Avassatok be kéérlek:D
2008. szept. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!